سلام
دوستان من یه هاست پولی خریدم.حالا میخوام جوملا رو روش نصب کنم. وقتی داخل cPanel روی فایل منیجر کلیک میکنم این گزینه ها میاد:
کدوم یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنم؟

سلام
دوستان من یه هاست پولی خریدم.حالا میخوام جوملا رو روش نصب کنم. وقتی داخل cPanel روی فایل منیجر کلیک میکنم این گزینه ها میاد:
کدوم یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مرحله قبل رو انجام دادم ولی تو این مرحله نمیدونم ادرس جولا رو چی باید بزنم:
((بعد از وارد کردن آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در مرورگر، صفحه*ای مانند تصویر زیر نمایش داده می*شود))
ادرسش چیه؟
لطفا مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]l را مطالعه بفرمایید .
دوست عزیز شما فقط لینک بدید برای مطالعه.
اونجا رو خوندم و مشکلم حل نشده که تاپیک زدم.
دوست عزیز ما با هزار زحمت این آموزش ها رو publish میکنیم که شما علکی فضای دیتابیس و با این سوالات سنگین نکنید .
اگر دقیق مطالعه بفرمایید مشکل تون حل میشه .
شما باید اطلاعات تون را در public_html بریزید و extract کنید
فرآیند نصب و ادامه بدید .[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب من اطلاعات رو رویpublic_html ریختم و این کاری که گفتید رو میکنم ولی نمی تونه سایت رو باز کنه و این پیام رو میده:Oops! Google Chrome could not find [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از ارسال اسپم خودداری کنید.
مطابق روش آموزش پیش برید و در صورتی که مشکلی داشتید با توضیحات کامل و قرار دادن لینک سایت مشکل رو بیان کنید.
موفق باشید
دوستان امکانش هست که یکی برای من جوملا رو نصب کنه؟
دوست عزيز اطلاعات هاستتونو پيام خصوصي بفرمائيد
البته اساتيد عزيزم(shmata,hamaidy) ارجح ترند.
اما شايد از دست حقير هم كاري بربياد
موفق باشيد
دوستان من هاست و دامین رو از دو سایت جداگانه خریدم.
این موضوع تاثیری توی این امر داره؟
چون از دست اقای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]هم کاری بر نیومد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)