-
با تشکر من هر چه در لوکال گشتم Wamp را پیدا نکردم میشه لطفا آدرس آنرا دقیقا بفرمایید. ضمنا شما فرمودید در لوکال یا هاست من دقیقا نمی دونم از کجا باید اینکار را بکنم.
یک کامپوننت بنام Cummunity Builder (CB هست و خواستم آنرا در لوکال از طریق Extention آپلود و ستاپ کنم نشد و گفت این برنامه بیش از 2 مگابایت هست و باید ظرفیت آپلود را از 2 بیشتر کنم حالا نمیدونم از هاست بهتره اینکار انجام بشه یا از لوکال که باید php.ini را افزایش بدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-05-2012 05:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
naderfarid
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر من هر چه در لوکال گشتم
Wamp را پیدا نکردم میشه لطفا آدرس آنرا دقیقا بفرمایید. ضمنا شما فرمودید در لوکال یا هاست من دقیقا نمی دونم از کجا باید اینکار را بکنم.
یک کامپوننت بنام Cummunity Builder (CB هست و خواستم آنرا در لوکال از طریق Extention آپلود و ستاپ کنم نشد و گفت این برنامه بیش از 2 مگابایت هست و باید ظرفیت آپلود را از 2 بیشتر کنم حالا نمیدونم از هاست بهتره اینکار انجام بشه یا از لوکال که باید php.ini را افزایش بدم
ببخشید که دیر پاسخ میدم...
Wamp Server همون نرم افزاری هستش که باهاش می تونید سایت تون رو روی سیستم تون طراحی و بعد به هاست (در اینترنت) منتشر کنید...
معمولا وقتی در حال اجرا باشه آیکنش رو می توید در sys Try (کنار ساعت ویندوز) مشاهده کنید...
موفق باشید/
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)