با سلام
من یه ماژولی میخوام که بتونیم مثلا آخرین مطالبم رو بصورت اسلاید شو با عکس بالای قالب نشون بده.
تو بیشتر سایت ها هستش و احتمال خیلی خیلی زیاد جوملا هم اینو داره ولی نمیدونم چه ماژولیه ...
راهنماییم کنین متشکر میشم

با سلام
من یه ماژولی میخوام که بتونیم مثلا آخرین مطالبم رو بصورت اسلاید شو با عکس بالای قالب نشون بده.
تو بیشتر سایت ها هستش و احتمال خیلی خیلی زیاد جوملا هم اینو داره ولی نمیدونم چه ماژولیه ...
راهنماییم کنین متشکر میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ماژول تجاری دقیقا همونه که میخواهید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ماژول رایگان هم اسلاید شو محتوای موجود در مدیریت مطالبه احتمالا در تنظیماتش این قابلیت و داره که آخرین اخباررو انتخاب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ماژولی که معرفی کردید دقیقا همونیه که من میخوام ولی از قرار معلوم رایگان نیستش .... نمونه رایگانی از این ماژولی در دسترس نیست ؟
نه متاسفانه
اسلایدر محتوا رایگان موجوده :
ولی اینکه میشه فقط آخرین مطالبتونو نمایش بده یا خیر را نمیدونم ؟
خب از قرار معلوم ثبت نام رایگان هم داشت ... ممنونم
این محصول جدید هم که معرفی کردید از قرار معلوم رایگان نیستش که ... دانلود فقط برای اعضاست و برای عضویت هم پول میخوان !!!! ماژول دیگه ای سراغ ندارین که لااقل مث این یکی کار کنه ... من یه ماژول دارم که فقط عکس نشون میده ولی این یکی که معرفی کردین هم عکس بود و هم یه توضیحاتی رو بعنوان مطلب میشد روش نمایش داد
علاقه مندی ها (Bookmarks)