-
کمک فوری فوری فوری - ایجاد سایت دانلود
کمک فوری فوری تورخدا کمک کنید حسابی به مشکل خوردم
با سلام و عرض ادب
من کلی سرچ کردم ولی به جواب سوالم نرسیدم لطف کنید کمکم کنید ممنون
من قراره تو اداره یک سایت دانلود برا فیلم ، عکس و نرم افزارها راه اندازی کنم ، در حقیقت می خوام یه وب داخلی (با جوملا) رو وب سرورم ران کنم ، اما مشکل :
1- اولا من فقط می خوام سایت ایجاد کنم و در اختیار یک نفر دیگه قرار بدم ولی نمی خوام طرف برای آپلود فایل به قسمت مدیریت جوملا وارد شه ، چون طرف زیاد وارد به کار نیست می ترسم خرابکاری کنه و کل سایت رو بخوابونه ، بعدشم پیچیدگی محیط داخل مدیریت اونقدر هست که گیج بشه و مطمئنا نمی تونه کار کنه ، برای آپلود مستقیم از اکانت خودش چیکار کنم ؟
2- فایل های صوتی و تصویری ما در حدود یک ترابایته! و مسلما ایجاد متن و لینک برای این همه فایل وقت گیر و خسته کننده هستش من اومدم کل اطلاعات رو رو خود وب سرور کپی کردم ، حالا چه طور می تونم برای مدیر سایت یه صفحه ایجاد کنم که فقط دکمه Browse رو بزنه و آدرس مطلق (همون آدرسی که تو کامپیوترش هست ) وارد کنه و آدرس دانلودی فایل بیاد تو صفحه مورد نظرش . برای نمونه مثلا یه صفحه داریم که توش عکس های دوره ها مون رو برای دانلود بزاریم ، حالا من می خوام مدیر سایت بیاد تو صفحه آپلودش بعد دکمه بروز رو بزنه بعد بره درایو D تو پوشه عکس های دوره و مثلا 5 تا عکس رو انتخاب کنه و باز زدن دکمه آپلود مسیر عکس ها بره تو صفحه مورد نظرش تا یوزرهای دیگه بتونن دانلودش بکنن و نیازی نباشه دونه دونه بیاد مسیر فایل رو کپی کنه تو یک مطلب چون واقعا کار ساختیه و مدیر مسلما نمی تونه از عهدش بربیاد، من این کارو تو .net کردم ، این شکلی که مسیر فایل در دیتابیس ذخیره می شه و دوباره تو مسیر از دیتابیس تو صفحه فراخوانی می شه ولی تو جوملا نمی دونم می شه یا نه ، لطفا کمکم کنید خیلی لنگ این موردم.
دستتون درد نکنه
ویرایش توسط sf110 : 09-03-2012 در ساعت 12:31 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-03-2012 11:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)