-
کامپوننت com_ipricecalc_1.1.4
سلام دوستان این کامپوننت صدور فاکتور هست خیلی سایت ها دارن ازش استفاده میکنن و کپی رایتشو برداشتن میخواستم بدونم این کار چطوری امکان پذیره ؟؟؟ از کجا باید کپی رایتشو بردارم خیلی سایت های جوملایی بزرگ اونو برداشتن لطفا کمک کنید
---
دوستان عزیز کسی چیزی در مورد برداشتن این کپی رایت نمیدونه قانونی هم هستش چون همه سایت ها برداشتن میخواین دونه دونه ذکر کنم ؟ من فقط نمیدونم از کجا باید حذفش کنم ؟ اگه دوستان کسی افزونه ای جالبتر بدون کپی رایت برای صدور فاکتور داره معرفی کنه
ویرایش توسط mersad : 09-23-2012 در ساعت 08:21 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-04-2012 10:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز فوتر این افزونه با base64 کد شده که داخل تمپلیت کامپوننت هست
آموزشی در این زمینه نمی تونیم بذاریم!
موفق باشید
-
-
خوب کجا و کدوم خط رو باید تغییر بدم
اگه افزونه رو بزارم میتونید حذفش کنید و برام بفرستید از طریق پیام خصوصی بفرستم این کارو انجام میدین ؟
ویرایش توسط safajuy : 09-04-2012 در ساعت 09:44 PM
دلیل: ادغام دو پست
-
-
انجمن پشتیبانی بیشتر حالت راهنمایی داره تا خدمات
برای راهنمایی فقط می تونم بگم که توی پوشه ی view باید تمپلیت قالب رو بگردید و کد مربوط به آدرس رو پیدا کنید
این کد 4 خطه و با base46 کد شده. خیلی هم تابلو هست!
افزونه ی مشابه: ccinvoice هست که تجاریه
موفق باشید
-
-
خواهشا دقیق تر بگین توی پوشه view چندتا فایل به اسم order و item و curr و category هستش ولی کدومش تمپلت قالبه و کدوم خط رو باید ویرایش کرد 4 خطی که گفتین کجا هست خدایی اگه بتونین کمک کنید کار هم منو راه میندازین هم کار بقیه دوستان و میتونم بگم اجرتون با امام زمان
-
-
سعی کنید
از مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمت استفاده از امکان override مدیریت زبان تغییر ترجمه افزونه ها کاملا توضیح داده شده .
انجام بدید . اگر نشد لینک دانلود افزونه رو در همین تاپیک قرار بدید .
-
-
لینک دانلود خراب بود اصلاحش کردم شرمنده اسپم نشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام دوستان عزیز تایپک منو بستن بدلیل اینکه میگن خلاف قوانین کپی رایت بوده و از این چیزا ؟؟ اگه راست میگین چرا سایت های دیگه کپی رایت برمیدارن و فقط ما خواستیم یه کپی رایت زیرشو برداریم نخواستیم که کلا ویرایش کنیم تازه خلاف شرع که نیست دوستان کسی بلده بگه این کپی رایت رو چطوری برش دارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
وست عزیز خلاف قوانینه!
به هر حال من توی پیام خصوصی براتون میفرستم 
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)