-
حذف منوی اصلی از صفحه ی مورد نظر ...
سلام
دوستان من مشغول طراحی یک سایت هستم که بر طبق ساختار سایت ، بایستی منوی اصلی از صفحه ی اول حذف بشه ...
تقریبا میشه گفت یه چیز تو مایه های سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] !
حالا من چطوری میتونم این منو رو از صفحه ی اصلی یا هر صفحه ی دیگه حذف کنم ؟
با تشکر
امین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2006 01:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: حذف منوی اصلی از صفحه ی مورد نظر ...
منوی اصلی در واقع یک ماژول هست که شما میتونید با ورود به قسمت مدیریت ماژول ها این قسمت رو Disable کنید .
یا علی
-
-
ممنون ...
من ماژول منوی اصلی ، کاربران و ... رو غیر فعال می کنم ولی کالم ( col ) مربوط به اونها همچنان در صفحه باقی میمونه و جاش معلومه !
آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره ؟
-
-
برای این منظور شما باید قالب خودتون رو ویرایش کنید . فایل templates/urtemplatename/index.php رو همونطور که مدنظرتون هست ویرایش کنید .
اگر دقیقا میدونستم برنامتون چیه ، میخوایین ساختار سایت به چه صورت باشه و قالبتون چیه بهتر و دقیقتر راهنماییتون میکردم ....
یا علی
-
-
فیروزمندان جان سایتی که من روش کار می کنم ، سایت یک نمایندگی محصولات خارجی هست ...
تو ساختار این سایت ، بعضی صفحات شامل منوی سمت راست و مابقی فقط شامل بخش بادی ( mos_body ) هستند .
پرتال مورد نظر من جملا هست و قالبش رو خودم طراحی می کنم !
مسئله ی اصلی این هست که اگر فایل ایندکس رو ویرایش کنم ، امکان اضافه کردن منو به صفحات شامل منو ، وجود نداره ...
خیلی ممنون از وقتی که برای جواب دادن به این تاپیک میزارید !
امین
-
-
2 راه دارید شما ...
1- اینکه شما 2 قالب طراحی کنید . یکی بدون قسمت منو ها و یکی ... قالب اول رو برای قسمت های مورد نظرتون به کار ببرید و قالب دوم رو برای بقیه قسمتها ( این قابلیت در قسمت مدیریت بخش قالب با نام assign وجود دارد )
2- طراحی یک قالب اما کاملا داینامیک که با غیر فعال کردن یک ماژول تیبل مورد نظر به صورت مخفی در بیاد .در این رابطه قبلا در انجمن بحث شده و با جستجو میتونید به مقصود خود برسید .
یا علی
-
-
خیلی ممنون از بابت راهنماییهاتون !
مخلصم
امین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)