-
مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا
سلام خسته نباشید من با سبد خرید فروشگاه ساز جومینا مشکل پیدا کردم
من یک قالب از سری قالب های smart addons رو خریداری کردم با این ادرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این قالب اصلی هست که از فروشگاه ساز جومینا استفاده نشده. در قسمت بالای صفحه بخش کارت زمانی که روی اون کلیک میکنیم صفحه پرداخت یا به عبارتی سبد خرید ظاهر میشه و همینطور زمانی که محصولی رو انتخاب میکنین قسمت سبد خریید و یا ادامه خرید باز میشه که چیز معمولی هست
ولی در نسخه فارسی شده فروشگاه اینطور نیست و سبد خرید نمیاد و تنها باید از قسمت menu/vituamart/shopping cart
وارد بشی تا به بهش پرداخت وارد بشه
این هم ادرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته من عکس هایی رو هم زمیمه کردم که میتونید ببینید و این رو هم بگم که ثالب به صورت پیش فرض راست پسن رو ساپورت میکنه
اگر ممکنه از مدیران انجمن خواهش میکنم کمک کنن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-03-2012 05:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از نسخه ی اصلی استفاده کنید و بعد فایل های زبان ویرچو مارت رو که fa-IR هست رو در داخل پوشه ی fa-IR بریزید
اینجوری از بروز اشکالات و دستکاری های احتمالی مطمئن خواهید شد
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)