-
لطفا مشکل منو حل کنید
سلام خدمت شما عزیزان و مدیران محترم
اینجانب جدیدن به عضو کاربرای جومولا در آمده ام و متاسفانه زیاد با این سیستم آشنایی ندارم.
فعلا سه مشکل اساسی دارم اگه می تونید راهنمایی کنید مشکلم حل بشه
1/ من می خواستم برای عنوان مطالب پس زمینه بزارم((مثل همه سایت ها )) ولی متاسفانه نمی تونم اینکارو کنم و یه جورای قالب خیلی زشت شده
این عکس رو می خواستم بزارم
طوری که عنوان مطالب روی این عکس قرار بگیره
2- در قسمت ارسال مطالب نمی تونم رنگ فونتو عوض کنم یعنی اصلا آیکنی وجود نداره برای تغییر رنگ فونت
من توی پارامتر ها عنوام مطالب رو بصورت لینک تایید می کنم ولی باز توی سایت عنوان مطالب بدون لینک دار بودن نشون داده میشه
دوستان ببخشید مزاحم شدم اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید که دیگه دارم کلافه میشم
مدیران محترم ببخشید یه راهنمایی هم می خواستم مدل انجمن شما چی هستش آیا برای دانلود هم وجود داره این انجمن که من هم نصب کنم؟
ویرایش توسط mehrzad2020 : 09-04-2012 در ساعت 10:16 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-04-2012 10:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام بنده ورود تونو به این انجمن خوشامد میگم .
2 نکته : شما باید از این بعد از عنوان مناسب برای تاپیک ها تون استفاده کنید طوری که سایر دوستان بتونن با جستجو پیدا کنند و از جوابش استفاده کنند و به این ترتیب از ارسال اسپم جلوگیری شه ( بنابراین عبارت لطفا مشکل منو حل کنید رو ویرایش کنید )
شما باید در هر تاپیک 1 سوال مطرح کنید تا بحث به بیراهه کشیده نشه .
ممنون از همکاریتون
---------------------------------------------------------------
برای اینکه بک گراندتونو عوض کنیم باید لینک سایت تونو به ما بدید تا دقیقا خدمت تون عرض کنیم کجا را تغییربدید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام بنده ورود تونو به این انجمن خوشامد میگم .
2 نکته : شما باید از این بعد از عنوان مناسب برای تاپیک ها تون استفاده کنید طوری که سایر دوستان بتونن با جستجو پیدا کنند و از جوابش استفاده کنند و به این ترتیب از ارسال اسپم جلوگیری شه ( بنابراین عبارت لطفا مشکل منو حل کنید رو ویرایش کنید )
شما باید در هر تاپیک 1 سوال مطرح کنید تا بحث به بیراهه کشیده نشه .
ممنون از همکاریتون
---------------------------------------------------------------
برای اینکه بک گراندتونو عوض کنیم باید لینک سایت تونو به ما بدید تا دقیقا خدمت تون عرض کنیم کجا را تغییربدید .
سلام ببخشید من نمی دونستم از این به بعد اصلاح میکنم
آدرس سایت هم هستش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
mehrzad2020
سلام خدمت شما عزیزان و مدیران محترم
اینجانب جدیدن به عضو کاربرای جومولا در آمده ام و متاسفانه زیاد با این سیستم آشنایی ندارم.
فعلا سه مشکل اساسی دارم اگه می تونید راهنمایی کنید مشکلم حل بشه
1/ من می خواستم برای عنوان مطالب پس زمینه بزارم((مثل همه سایت ها )) ولی متاسفانه نمی تونم اینکارو کنم و یه جورای قالب خیلی زشت شده
این عکس رو می خواستم بزارم
طوری که عنوان مطالب روی این عکس قرار بگیره
اين امكان بايد در css قالب تعريف بشه
2- در قسمت ارسال مطالب نمی تونم رنگ فونتو عوض کنم یعنی اصلا آیکنی وجود نداره برای تغییر رنگ فونت
شما بايد در مديريت پلاگين ها اديتور tincy را باز و از قسمت پارامترها اديتور پيشرفته را انتخاب كنيد تا رنگها و غيره اضافه شوند
من توی پارامتر ها عنوام مطالب رو بصورت لینک تایید می کنم ولی باز توی سایت عنوان مطالب بدون لینک دار بودن نشون داده میشه
دوستان ببخشید مزاحم شدم اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید که دیگه دارم کلافه میشم
مدیران محترم ببخشید یه راهنمایی هم می خواستم مدل انجمن شما چی هستش آیا برای دانلود هم وجود داره این انجمن که من هم نصب کنم؟
اين انجمن با وي بوليتين اجرا شده كه تجاري ميباشد
كه در پايين انجمن هم ذكر شده Powered by vBulletin
موفق باشيد
ویرایش توسط poonoodi : 09-05-2012 در ساعت 08:23 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)