سلام میخواستم بدونم اگه بخوام فقط ادامه مطلب هام تویه تب جدید یا همون پنجره جدید باز بشه باید چکارکنم

سلام میخواستم بدونم اگه بخوام فقط ادامه مطلب هام تویه تب جدید یا همون پنجره جدید باز بشه باید چکارکنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به مدیریت مطالب بروید و انتخابها را بزنید در تب ویرایش قالب گزینه های پنجره های مقصد آدرس الف و ب و ج را در برروی در پنجره جدید باز کن ست کنید.نوشته اصلی توسط bluetoos [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من میخوام وقتی "ادامه مطلب" رو میزنم تویه صفحه ای که باز میشه چیزه دیگه ای غیر از همون مطلب نباشن
چکار کنم
بابو از از این جوملا
برای این کار باید دو راه دارید:
1) برای صفحات داخلی یک قالب ساده انتخاب کنید که فقط مطلب رو نشون بده.
2) به آدرسهای لینک مربوطه، سگمنت &tmpl=component را اضافه کنید.
نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باسپاس
این دو روش رو باید چطوری اعمال کنم؟
بله حتما،
1) در حالت اول باید به همه ی صفحاتتون غیر از صفحات داخلی مطلب، یک قالب اختصاص بدید و برای صفحات داخلی تون یک مطلب دیگر، در این روش می تونید این صفحات را با اعمال قالب ساده به مجموعه ها انجام دهید. (در صورتی که در صفحات سایتتون به view مربوط به مجموعه ها باشه راه حل کمی پیچیده تر میشه)
2) برای این کار باید از مبحث Output Override استفاده کنید که این روشی هست که تسلط خیلی خوب شما را به جوملا نیاز داره، برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما من فکر کردم چطوری می تونم راه حل ساده تری برای این قضیه پیدا کنم که بعد از کار کردن روی ایده ای که به ذهنم اومد، این راه حل را ساختم:
شما در ابتدای فایل index.php قالبتون، کدی که ارائه می دهم رو فقط قرار بدید:
با انجام این کار حالت خاصی که می خواهید انجام میشه و وقتی شخص روی مطلب کلیک می کنه، فقط و فقط مطلب رو بدون هیچ چیز اضافی دیگر میبینه (اگر منظورتون همین باشه). این راه حل را برای آدرس های SEO و آدرس های ارتباط امن (HTTPS) هم بهینه کردم.کد:<?php if(JRequest::getVar('option') == 'com_content' && JRequest::getVar('view') == 'article' && JRequest::getVar('tmpl') != 'component') { $pageURL = 'http'; if (@$_SERVER["HTTPS"] == "on") {$pageURL .= "s";} $pageURL .= "://"; if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") { $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"]; } else { $pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"]; } if (strpos($pageURL, '?') === false) { header("Location:" . $pageURL . '?tmpl=component'); } else { header("Location:" . $pageURL . '&tmpl=component'); } exit; } ؟>
پیروز باشید
نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باسپاس فراوان
من این کد رو اضاف کردم ،همون چیزیه که میخواستم
اما یک مشکلی که هست اینکه وقتی مطلب باز میشه دیگه اصلا قالب رو نمایش نمیده!
این مشگل رو چطور میشه حل کرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)