سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون راهنمایی کنین من میخوام یه شبکه اجتماعی راه اندازی کنم میحواستم بدونم با جوملا میشه یه شبکه اجتماعی حرفه ای مثل فیس بوک را ساخت اگه میشه چطوری ممنون اگه زودتر راهنمایی کنین.

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون راهنمایی کنین من میخوام یه شبکه اجتماعی راه اندازی کنم میحواستم بدونم با جوملا میشه یه شبکه اجتماعی حرفه ای مثل فیس بوک را ساخت اگه میشه چطوری ممنون اگه زودتر راهنمایی کنین.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
با جوملا اینکار شدنی هست و با استفاده از کامپوننت جومسوشال که یه افزونه قدرتمند است میتوانید سایتی مشابه فیس بوک را ایجاد کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جومسوشل بهتره يا بادي پرس در وردپرس من تو بعضي از سايتا که سرچ کردم نوشته بودند بادي پرس بهتره به نظر شما کدام قوي تر هستند؟
هر کدام تواناییهای خودشان را دارند !
بستگی دارد شما بخواهید از جوملا استفاده کنید یا وردپرس ! احتمالاً اونجایی که شما مطالعه کردید در رابطه با این افزونه وردپرس از عاشقان وردپرس بوده است. قبلاً در رابطه با تواناییهای هر دو سی ام اس در این انجمن بحث شده و برای ما واقعاً تفاوتی ندارد که از کدامیک استفاده شود. اما برای دوستداران وردپرس خیلی مهم هست که همه از وردپرس استفاده کنند :دی
اول شما هسته اصلی را انتخاب کنید و بعد افزونه آنرا !
در غیر اینصورت بهتر است اسکریپتهایی که تخصصی روی این موضوع فعالیت میکنند را استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)