-
ارسال مطلب
یک منو ساختم تو سایت به عنوان ارسال مطلب و می خوام همه ی کاربران از جمله عمومی و اعضا و ... مطلب بفرستن ولی لینک دسترسی ندارید نشون میده
رفتم تو تنظیمات و و کاربران عمومی و گزینه ایجاد رو مجاز کردم درست شد، ولی یک مشکلی هست اینکه وقتی به یک منو میریم یک بخش جدید میاد با عنوان "جدید" و وقتی روش کلیک می کنیم می تونیم مطلب بفرستیم ولی من فقط می خوام تو منوی مورد نظر امکان ارسال مطلب باشه.چیکار کنم؟راهی هه؟ یا نی؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-06-2012 01:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
مطلب ارسال کنند یا امکان نظر دهی در پایان مطلب میخواهید ؟
در پناه ایزد
-
-
با سلام به آقا مرصاد بچه محل 
می خوام یک بخش ایجاد کنم که کاربران یعنی همه بازدیدکنندگان بتونند در سایت مقاله بنویسند(ارسال مطلب)
فقط برای یک منو و نه دیگر منو ها
کمی با دقت بیشتر سوالمو بخونید لطفا
-
-
آقایون و خانوما من چواب می خوام
راستی فروم انگار مشکل داره صفحات لود نمی شه..... آره؟؟
-
-
می خوام یک بخش ایجاد کنم که کاربران یعنی همه بازدیدکنندگان بتونند در سایت مقاله بنویسند(ارسال مطلب)
فقط برای یک منو و نه دیگر منو ها
کمی با دقت بیشتر سوالمو بخونید لطفا[/QUOTE]
برای 1.5 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای 2.5 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
هر دو تاش برای 1.5
هر دو تا رو هم نصب کردم ولی نصب نمی شه
-
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر دو تاش برای 1.5
هر دو تا رو هم نصب کردم ولی نصب نمی شه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
خیلی ممنون از پیگیری شما
ولی این هم به کارم نیومد
بدون افزونه نمیشه نه؟
-
-
سلام
با استفاده از ترکیب کامپوننت بریزینگ فرم و کانتنت بیلدر میتونید اینکار رو انجام بدید و یک فرم بسیار قدرتمند برای این منظور ایجاد کنید !
بریزینگ فرم 1.7.5 را نصب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود کنید و نصب کنید
به نتیجه برسید و لذت ببرید
انشاالله اگر فرصت بشه یک توضیح مفصل در رابطه با این دو افزونه ارائه خواهیم کرد که از ترفندهای این دو افزونه بیشتر مطلع شوید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)