-
سوال در مورد چگونگی بالاگذاری Quick Start ؟؟؟
سلام بچه ها! یه سوالی داشتم، ممنون میشم اگه کمکم کنید و پاسخ بدید. اگر هم که قبلا آموزشی در رابطه با اون توی فروم قرار داده شده لینکش رو برام بذارید.
سوالم: من Quick Start جوملائی خودم رو به وسیله Xampp با موفقیت روی لوکال هاست نصب کردم و تغییرات خودم رو در مدیریت اون به صورت Offline اعمال کردم. حالا میخوام اون رو Upload (بالاگذاری) کنم، ولی چیزی در مورد اینکار نمیدونم! یکی از رفقا بهم گفت که باید از نرم افزار Akeeba استفاده کنم. من هم اون رو به همراه آموزشش دانلود کردم، ولی آموزش اون فقط در مورد چگونگی ایجاد Backup برای سایته!
بهرحال خیلی خیلی شرمندم میکنید اگه راهنمائیم کنید. فعلا یا علی!
ایمیل من: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-06-2012 04:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
سلام و ممنون از پاسختون به سوال من!
توی لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که برام گذاشتید معنی این دو خط رو متوجه نمیشم. ممنون میشم اگه آماتوری تر توضیح بدید که دقیقا باید کجا چکار کنم!
این دو خط > "ابتدا چنانچه جوملا را در پوشه نصب کردید کل پوشه مربوط به جوملای خود را فشرده کنيد و چنانچه در ریشه اصلی هاست قرار دارد کلیه فایل*ها و پوشه*ها را انتخاب و فشرده کنید، سپس آن را دانلود می*کنید.توضیح: در کنترل پانل*های پلسک ویندوز از طریق نرم*افزارهای FTP فایل*ها را منتقل کنید."
نمیفهمم باید کجا فایل جوملام رو فشرده کنم. روی هارد دیسک خودم و در فولدری که در xampp جوملا رو نصب کردم! یا در مرورگر و در صفحه لوکال هاست! خط دوم رو هم که کلا متوجه نمیشم!
توی همین آموزش نوشته که فایل configuration.php را ویرایش کنید! این فایل دقیقا کجاست؟ (گفتم که من یه اماتورم)
یه سوال دیگه هم دارم! چطور میتونم یک دیتابیس رو توی PHPMyAdmin کلا حذف کنم؟؟؟
باز هم ممنون. بی صبرانه منتظر پاسختون هستم!
ویرایش توسط meysan : 09-10-2012 در ساعت 07:30 AM
-
-
سلام
1. طبیعتاً عمل زیپ کردن فایلها در هارد دیسک شما انجام میشود و نه در مرورگر شما !!!
2. در ریشه جوملا (محلی که همه فایلها و پوشه های جوملا قرار گرفته و پوشه مادر خوانده میشود یک فایل هست با این نام که میتوانید ویرایش کنید بصورت دستی و ... ! آموزش خود این موضوع هم در انجمن هست که با جستجو پیداش میکنید !
3. drop کردن دیتابیس !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام! خیلی ممنون از پاسختون آقا مهدی. گفتید باید فایل رو روی هارددیسکم فشرده کنم. پس چرا بعدش گفته دانلودش کن؟؟؟
-
-
مراحلی که در آموزشها مطرح شده را به ترتیب انجام بدید . اگر مشکلی داشتید بفرمایید در کدام مرحله چه مشکلی را دارید .
دلیله اینکه در آموزش گفته دانلودش کن برای اینکه اون آموزش مربوط به انتقال از هاست به local در صورتی که شما نیاز به انتقال از local به سرور را دارید بنابر این باید برعکس عمل کنید یعنی بعد از zip کردن همانطور که دوستان فرمودند فایل تونو آپلود کنید در هاست.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)