درود دوستان. بدنبال هر اطلاعی درباره نصب جوملا 2.5 در کنترل پنل دایرکت ادمین هستم. تشکر پیشاپیش

درود دوستان. بدنبال هر اطلاعی درباره نصب جوملا 2.5 در کنترل پنل دایرکت ادمین هستم. تشکر پیشاپیش
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
طبق آموزش زیر که در دانشنامه هست عمل کنید !
(برای اطلاعات بیشتر در مورد نصب می تونید فیلم های آموزشی ساخته شده رو هم دانلود کنید و ببینید =لینکش در امضای من موجوده)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلام دوستان.به راهنمایی نیاز دارم.
جوملا رو روی هاستم نصب کردم طبق لینک پیام بالا.اما برای ورود به مدیریت جوملا بجای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید وارد این آدرس شوم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و سایتم با آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هنوز خالی از محتواست.یعنی تغییرات روی سایتم اعمال نیمشود.
تشکر پیشاپیش
سلام
الان سایت شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتر بود در روت جوملا رو نصب می کردید.
موفق باشید
تشکر بابت جواب قبلی
خب فکر کنم برای اینکه مسئلم حل بشه احتمالا باید دوباره جوملا رو حذف کنم.
اینبار دیگه یکسره جوملا رو توی پوشه public html بریزم و نصب کنم.
چون الان جوملا رو توی پوشه ای مجزا بنام joomla توی پوشه public html ریختم و نصب کردم.
نظرتون چیه؟![]()
سلام
همین کار رو انجام بدید
موفق باشید
جوملارا کجا اپلود کنم برای نصب جوملا 2.5 را می گم کمکم کنید
دویت عزیز برای مشکلتون تاپیک جدا باز کنید جوملا رو توی روت هاستتون آپلود و بعد از حالت فشرده خارج کنید و نصب کنید موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)