نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinam1370 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس اینطور که فهمیدم من باید سایتم رو در گوگل ثبت کنم <بعد که ثبت شد خود گوگل با نرم افزاری که داره میآد تو سایتم اتومات لینک ها و مطالبی که با موضوعی مشخص شده رو در سرور خودش ایندکس با ذخیره میکنه ،و جوملا این مطالبی که من دارم رو بهینه خواهد کرد تا برای گوگل قابل تحلیل تر باشه.درست گفتم؟
تنها کاری که ما باید بکنیم اینه که سایتمون رو به هر موتور جستجو گری که میخایم بدیم بقیه کارها رو خود موتور جوستجو گر و جوملا انجام میدهند.و کلمات کلیدی خوبی پیدا کنیم .درست گفتم؟
آیا در همه موتور جوستجو گر همینجوری هست مثل bing ؟
شما خودتون سایتتون رو در گوگل ثبت کردین چند روز بعد در گوگل پیداش کردین؟بین 15 روز تا یک ماه طول کشید؟
در ضمن از شما ممنونیم که بی منت کمک مون میکنید.
سلام

بطور کلی seo چیزی نیست که وظیفه جوملا باشد اما جوملا به شکلی ساخته شده که سئوی خوبی داشته باشد.

سئو به مجموعه کارهایی میگویند که وبمستر سایت انجام میدهد تا سایتش در موتورهای جستجو بهتر شناخته شود. بطور مثال تعیین کیوردهای مناسب برای محتوای سایت یکی از کارهایی است که تأثیر زیادی در شناخت سایت و صفحات میکند و جوملا در پارامترهای مطالب خود این امکان را قرار داده است ! (این یعنی جوملا این گزینه از سئو را دارد!)
یا مثلاً شناخت آدرسهای سایت و طبقه بندی درست در آدرس دهی یکی از مواردی هست که در سئو مهم هست. جوملا یکم سیستم سایتهای داینامیک هست که مطالب در پوشه نیست تا آدرس دهی بصورت پوشه بندی باشد. اما با استفاده از تنظیماتی میتوانید این آدرسها به شکل پوشه بندی و / دار دربیارید که این نیز یکی از شرایط سئو هست.

مواردی همچون نوشتار صحیح و استفاده درست از تگهای اچ تی ام ال در نوشتار شما از قوانین سئو هست !

اگر سوالی داشتید در اینرابطه همینجا مطرح کنید تا پاسخگو باشیم.

بطور کلی به جستجو عبارت seo در زبان فارسی و انگلیسی موارد زیادی به شما معرفی خواهد شد که به شما کمک شایانی در یادگیری این موضوع خواهد کرد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست