-
نصب جوملا با دیتابیسی دیگر
با سلام خدمت شما دوستان عزیز .
ببخشید من یه سئوالی داشتم از خدمتتون .
اول اینکه پیشاپیش اگه من در جای بدی این پستم رو گذاشتم معضرت میخواهم فکر میکنم اینجا بهترین جا بود .
خوب بریم سراغ مشکل من با جوملا
برای بالا رفتن امنیت جوملای من در برابر برخی از حملات بای پس تصمیم گرفتم هاست خودم را روی یک سرور قرار دهم و دیتابیسم را روی یک سرور دیگر
بر فرض مثال هاست من روی یک سرور قوی هست و دیتابیس من روی 000webhosting.com یا gigfa.com که البته پس از ساخت دیتابیس تمامی اطلاعات ائم از اسم سرور (که اگر روی هاست خودم باشم لوکال هاست هست) نام کاربری و رمز عبور به من میده .
من همه ایها رو وارد میکنم اما متاسفانه از من خطای دیتابیس میگیره .
احساس میکنم ایراد از پورت ورودی هست که البته در هیچ سایت پورت ورودی به من ندادن
میخواستم ببینم آیا این کار رو کسی دیگر انجام داده ؟ اگه انجام داده برام یه توضیح مختصر بده من سریع یاد میگیرم
ممنون
موفق باشید ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-10-2012 02:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام، اول اینکه باید امکان این کار از طرف هر دو هاست براتون باز باشه که معمولا هست
بعد اینکه موقع نصب به جای localhost از آی پی سرور دیتابیس استفاده کنید مثلا: 255.255.255.255
-
-
ببخشید من آی پی سرور دیتابیس رو از کجا گیر بیارم ؟ پینگ میگیرم پینگ نمیده ؟
-
-
مگه نگفتید که تمامی اطلاعات رو بهتون میدن؟
خب ازشون بگیرید
-
-
عجب لحنی ...
مثل اینکه کاربرای جوملای فارسی از اون نوع افرادی هستن که احساس میکنن مالک همه چین
من بهتون گفتم که از 000webhosting.com گیگ فا استفاده میکنم کمترین حالت اینه که تویی که داری جواب منو میدی بدونی که چه مشخصاتی رو میده .
مشخصات کامله اما ارور دیتابیس میده .
آقای عزیزی که با این لحن جواب منو دادی حداقل 8 سال یه سری آموزشهایی که بماند رو به امسال شماها دادم هیچوقت همچین لحنی رو مورد استفاده قرار ندادم .
دیگه این صفحه رو چک نمیکنم نمیخواد کسی کمکم کنه خودم مشکل خودمو حل میکنم .
-
-
سلام
دوست عزیز اگر مشکلی داشتید بفرمایید بهتون کمک خواهیم کرد.
دوستمون هم هدفشون کمک کردن به شما هست. نیازی به دلخوری و صحبتهای چالش برانگیز نیست. همه اینجا هستیم به همدیگه کمک کنیم.
شما میتونید دیتابیستون رو از آدرس سایتش فرا بخونید.
یعنی سروری که دیتابیس رو در اون قرار میدید، آدرس اونجا رو وارد کنید و اطلاعات دیتابیس اونجا رو هم وارد کنید.
اگر نیاز به کمک بیشتری دارید بفرمایید تا بهتون توضیح بدیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز اگر مشکلی داشتید بفرمایید بهتون کمک خواهیم کرد.
دوستمون هم هدفشون کمک کردن به شما هست. نیازی به دلخوری و صحبتهای چالش برانگیز نیست. همه اینجا هستیم به همدیگه کمک کنیم.
شما میتونید دیتابیستون رو از آدرس سایتش فرا بخونید.
یعنی سروری که دیتابیس رو در اون قرار میدید، آدرس اونجا رو وارد کنید و اطلاعات دیتابیس اونجا رو هم وارد کنید.
اگر نیاز به کمک بیشتری دارید بفرمایید تا بهتون توضیح بدیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
منم با این دوستمون که اعتراض کردن موافقم این رفتار نادرسته و لازمه که ما بهم احترام بزاریم. حتی اگر سوالات کاملن ابتداییه.
منم مشکل مشابه دارم. می تونید راهنمایی کنید؟
به دیتابیس وصل نمیشم. تو این دامین من یه ساب دامین دیگه هم دارم که براش جولا 2.5 رو نصب کردم یعنی فکر میکنم مشکل دیتابیس هست اما چیه و چطوری باید حلش کنم رو نمی دونم.
-
-
سلام دوست عزیز
متاسفانه خاصیت متن نوشتاری همین است که ممکن است برداشت خشکی و اهانت از آن شود.
مگه نگفتید که تمامی اطلاعات رو بهتون میدن؟
خب ازشون بگیرید
این متنی که شما دلخور شدید ممکن است توسط شخصی با سن 16 الی 30 و روحیه متفاوتی نوشته شده باشد
پس خواهش میکنم در این خصوص دلخوری پیش نیاد و با دید مثبت نگاه بشه
در مورد مشکلتون برای اتصال به یک دیتابیس دیگه باید اول بگم که ، اون شرکت هاستینگ مقصد باید امکان remote برای اتصال به دیتابیسشو میسر کرده باشه وگرنه شدنی نیست
اگر شدنی باشه باید دقیقا اطلاعات بانک جهت اتصال ریموت را بگیرید
مثلا
mysql.remotesrver.com
و مشخصات دیگر
موفق و پیروز باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)