-
نمایش ندادن دکمه منو
با سلام, من لینک ارتباط با ما رو بوجود آوردم , واسشم ماژول بوجود آوردم و موقعیت extra2 رو قرار دادم , اما تو سایت دکمه منویی که واسش طراحی کردم رو نشون نمیده و فقط خود لینک اون بالا هستش!
چکار کنم که دکمه منو نشون داده شه ؟
نام صفحه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک ارتباط با ما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-10-2012 10:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
باید در کلاس menu
تگهای li , ul رو اختصاصی کنید و با استفاده از css این کلید را بوجود آورید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
باید در کلاس menu
تگهای li , ul رو اختصاصی کنید و با استفاده از css این کلید را بوجود آورید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ چطوری اختصاصی کنم ؟ کلاس منو کجاس ؟ تگهای ul , li چی هستن و چطوری میشه اختصاصی کرد ؟
من چون با برنامه آرتیستر قالب رو طراحی کردم خودش در فایل template.css این کلیدهارو بوجود آورده
چون صفه اول سایت که با HTML هس این دکمه ها هستن !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی تمام سایت هایی که مثلا بالای صفحه کلیدهای ارتباط و گالری و بخش فروش و ... دارند باید این کارها رو انجام بدن ؟!!
ویرایش توسط hsilver : 09-11-2012 در ساعت 06:28 AM
-
-
دوست عزیز
احتمالاً آرتیستر به شما برای اون کلاس پسوند کلاس ماژول داده و باید ازش برای منوی بالا استفاده کنید ! ما نمیتونیم در مورد آرتیستر به شما کمکی کنیم. (این یک نرم افزار تجاری است!)
اما در شرایط موجود و تگهایی که من در سورس شما دیدم راهنمایی لازم به شما شد. بقیش بر میگرده به دانش شما از html , css .
شما باید:
.menu ul
.menu li
رو ایجاد کنید و مقادیر مورد نظر خود را در آن قرار دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)