سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: کمک فوری فوری فوری - ایجاد سایت دانلود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Question کمک فوری فوری فوری - ایجاد سایت دانلود

کمک فوری فوری تورخدا کمک کنید حسابی به مشکل خوردم
    با سلام و عرض ادب

من کلی سرچ کردم ولی به جواب سوالم نرسیدم لطف کنید کمکم کنید ممنون

من قراره تو اداره یک سایت دانلود برا فیلم ، عکس و نرم افزارها راه اندازی کنم ، در حقیقت می خوام یه وب داخلی (با جوملا) رو وب سرورم ران کنم ، اما مشکل :

1- اولا من فقط می خوام سایت ایجاد کنم و در اختیار یک نفر دیگه قرار بدم ولی نمی خوام طرف برای آپلود فایل به قسمت مدیریت جوملا وارد شه ، چون طرف زیاد وارد به کار نیست می ترسم خرابکاری کنه و کل سایت رو بخوابونه ، بعدشم پیچیدگی محیط داخل مدیریت اونقدر هست که گیج بشه و مطمئنا نمی تونه کار کنه ، برای آپلود مستقیم از اکانت خودش چیکار کنم ؟

2- فایل های صوتی و تصویری ما در حدود یک ترابایته! و مسلما ایجاد متن و لینک برای این همه فایل وقت گیر و خسته کننده هستش من اومدم کل اطلاعات رو رو خود وب سرور کپی کردم ، حالا چه طور می تونم برای مدیر سایت یه صفحه ایجاد کنم که فقط دکمه Browse رو بزنه و آدرس مطلق (همون آدرسی که تو کامپیوترش هست ) وارد کنه و آدرس دانلودی فایل بیاد تو صفحه مورد نظرش . برای نمونه مثلا یه صفحه داریم که توش عکس های دوره ها مون رو برای دانلود بزاریم ، حالا من می خوام مدیر سایت بیاد تو صفحه آپلودش بعد دکمه بروز رو بزنه بعد بره درایو D تو پوشه عکس های دوره و مثلا 5 تا عکس رو انتخاب کنه و باز زدن دکمه آپلود مسیر عکس ها بره تو صفحه مورد نظرش تا یوزرهای دیگه بتونن دانلودش بکنن و نیازی نباشه دونه دونه بیاد مسیر فایل رو کپی کنه تو یک مطلب چون واقعا کار ساختیه و مدیر مسلما نمی تونه از عهدش بربیاد، من این کارو تو .net کردم ، این شکلی که مسیر فایل در دیتابیس ذخیره می شه و دوباره تو مسیر از دیتابیس تو صفحه فراخوانی می شه ولی تو جوملا نمی دونم می شه یا نه ، لطفا کمکم کنید خیلی لنگ این موردم.

دستتون درد نکنه
    ویرایش توسط sf110 : 09-03-2012 در ساعت 12:31 PM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

کسی نیست کمک کنه ؟ اگه سوالمو بد بپرسیدم بگید اصلاحش کنم .
    ممنون فقط خیلی ضروری هستش

تشکر شده 11 بار در 10 ارسال
    اول از همه اگه نگران هستید بکاپ بگیرید
    نمیدونم همچین افزونه ای هست یا نه ولی میشه یه بخش آپلود توی همون پیچ مورد نظر قرار بدیم برای up کردن / باید باشه جستجو کنید / اگه به نتیجه نرسیدید میتونید به ما بسپارید براتون با php ایجاد کنیم

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

1- برای اینکه بصورت لوکال استفاده کنید کافیه سیستم ها رو شبکه کنید و دسترسی شبکه رو محدود کنیدهمین
    2- آدرس مطلق در وب سایت ها معنی پیدا می کنه. برای شبکه آدرس مطلق بی معنی هستش! بهتره از همون آدرس نسبی استفاده کنید و پوشه ی مربوط به آپلود رو بین سیستم ها شیر کنید

اون جوری که من متوچجه شدم شما میخوایید جوملا رو بصورت شبکه ای استفاده کنید واین سایت آنلاین نیست. پاسخ های داده شده بر اساس این اطلاعات بود

موفق باشید

از پاسختون ممنون ولی من می خوام اطلاعات رو یه جا تجمیع کنم تا دسترسی به آنها راحت باشه اگه شیر کنم کلی پوشه می شه من نزدیک به یک ترا اطلاعات دارم و کاربرا گیج می شن منمی خوام در هر موضوع یه صفحه باشه مثلا برای آموزش یه صفحه باشه برا عکسا یک صفحه تا دایره جستجو محدود تر بشه و کاربر پسندتر وگرنه سیستمهای اداره تحت شبکه هستن ، ما تو اداره یک سرور داریم که همون جور ه شما گفتید هستش یعنی اشتراکی هرکی می خواد نرم فازار بگیره آپی او سیستم رو می زنه و وارد درایو شر شده می شه ولی جلوه قشنگی نداره و پیدا کردن موضوع توش سخته

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

دست عزیز کمی پیچیده توضیح دادید !

من چند سوال میکنم لطفاً پاسخ بدید !

شما یک ترا اطلاعات دارید که میخواهید در یک وبسایت اینترانتی در شبکه شرکت منتشر کنید.
    نمیخواهید کاربران تک تک فایلها را دانلود کنن و بر روی سیستم خودشون بیاورند.
    میخواهید این فایلها را در جوملا قرار دهید تا دانلود کنن.
    حال به دلیل اینکه تعداد فایلهای شما زیاد است نمیخواهید تک تک آپلود کنند و میخواهید مستقیماً لینک بدهند و ... ؟

اگر پاسخ همه سوالات بله هست بفرمایید تا راه کاری که مدنظرم هست را توضیح دهم.

فقط امیدوارم نیاز نباشه بعدش توضیحات تخصصی هم بدم ! میزان دانش شما از جوملا و شبکه چه میزان هست ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام
    معذرت می خوام اگه بد توضیح دادم و ممنون از شما به خاطر هم فکریتون
    واقعیت مطلب اینه که ، به خاطر حجم زیاد فیلم و عکس و مطالب اگه به حالت شبکه ای بخوام (یعنی پوشه به اشتراک بذارم ) عمل کنم کاربرام کلافه میشن و هم بار شبکم زیاد میشه به همین خاطر می خوام یه وب سایت آماده کنم و مدیر سایت بیاد مطالب رو به صورت دسته بندی شده ، لینک بده اما مشکلم اینه که اولا محیط مدیریت جوملا کمی پیچیدس و مدیر سایت اطلاعت زیادی راجع به وب و لینک نداره می خواستم یه محیط باشه داخل پروفایلش که فقط دکمه browse رو بزنه بعد آدرس مطلق داده رو وارد کنه و ارسال رو بزنه تا لینک بره تو دسته مورد نظر و آماده دانلود بشه و مشکل دومم ساختن لینک به صورت گروهی هستش مثلا من صد عکس در مورد طبیعت دارم می خوام مدیر با انتخاب همشون راحت لینک بسازه و در یک دسته بندی مرتبط قرار بده .
    من مهندس شبکه هستم و اطلاعاتم در مورد جوملا بد نیستش . اینکار تو .net راحته ولی نه فرصت طراحی و برنامه نویسی دارم و نه هزینش پرداخت می شه.
    جواب سوال هایی که فرمودید همش بله بود.
    سپاس
    ویرایش توسط sf110 : 09-11-2012 در ساعت 07:31 AM

خب دوست من با توجه به دانش شما در شبکه نیازی نیست من در اینباره توضیح بدم بهتون که چیکار باید بکنید که همه با یک آدرس واحد و مشخص بتونن وارد سایت بشوند و نیاز به سطح دسترسی و ... نباشه و روتر شما هم بتونه مدیریت کنه و ... . خدا رو شکر میکنم که با یک مدیر شبکه طرف هستم :دی کلاً توضیح کارای شبکه بصورت متنی کار سختی هست و آخرش هم صحبتهای جالبی و مطالب مفیدی ازش در نمیاد.

حالا برای این منظور شما نیاز دارید که از دو نوع کامپوننت استفاده کنید.

ابتدا حتماً باید از جوملا 2.5 استفاده کنید ! چون در جوملا 2.5 فشار کمتری به دیتابیس و پراسسور میاد و برای این منظور بهترین انتخاب خواهد بود. مگر اینکه بخواهید از سیستم مدیریت محتوای دیگه ای استفاده کنید.
    حال با نصب یک کامپوننت از نوع مدیریت دانلود مثل فوکا دانلود یا جی دانلود قسمت دانلود سایت را مدیریت کنید و حتی برای کاربرانتون هم میتونید با این کار محدودیتهایی رو بگذارید که فشار به سرور کمتر باشه و فقط موارد ضروری رو بردارند و در شبکه شما بازی نکنند !
    برای تصاویر هم من پیشنهادم استفاده از یک افزونه مثل راک گالری یا فوکا گالری هست که بتونید تصاویر را یکجا در صفحات خود منتشر کنید و هر عکس رو کاربران بتونند تک تک دانلود کنند و قبل از دانلود هم مشاهده کنند.

حال شما فایلهایی که میخواهید در جی دانلود یا فوکا آپلود کنید را خیلی راحت قبلاً در پوشه مشخصی در روت جوملا قرار میدید و مدیر شما فقط فایلها رو در مجموعه های جی دانلود یا فوکا دانلود ادد میکنه و ... !
    برای تصاویر هم یک بروز کردن هست و انتخاب تصاویر برای آلبومهای مختلف.

بقیه موارد هم بر میگرده به دانش شما از جوملا که چطور اینکار رو انجام بدید و ... .

پیشنهاد میکنم سیستم فوق از رم و پراسسور خوبی برخوردار باشه و برای هر کاربر در شبکه حداقل ضریب 1 به 4 رو رعایت کنید. وگرنه ممکن هست با ازدیاد درخواست در سیستم عامل مواجه بشید و نتونید در شبکه سرویس خوبی داشته باشید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

باسلام
    از اینکه نسبت به من لطف دارید و پاسخ سوالمو دادید واقعا سپاسگذارم .
    وب سرورم از خانواده hp و سیستم سرحالی هستش و از win2008 استفاده می کنم ، جوملارو هم به پیشنها شما و دوستان از 2.5 استفاده می کنم ، کامپوننت هایی رو که شما فرمودید نصب کردم ، ولی حتما باید مدیر سایت وارد پنل مدیریتی بشه تا به این پلاگین ها درسترسی داشنه باشه درسته ؟ امکان نداره کاری کرد که کاربر از محیط پروفایل خودش اقدام به آپلود و دسترسی به این کامپوننت داشته باشه ؟
    و سوال دیگه ای دارم ، کیفیت فیلم های من AVI هستش ، برای پیش نمایش چیکار کنم که کاربر قبل دانلود فیلم رو مشاهده کنم ، نمی خوام خود با کیفیتش رو ببینه چون پروسس شدیدا بالا می ره ، یه راهی که خودم فکر می کنم اینه که فایل flv کنم و برای پیش نمایش بزارم ، اما آیا میشه اتوماتیک از فایل مورد درخواست FLV ساخته بشه (مثل ساخت PDF برای فایل های متنی در جوملا) ؟ چون ساخت FLV از قبل هم زمان بره و هم فضا رو اشغال می کنه !
    اگه شما پیشنهادی دارید بنده سراپا گوشم . سپاس بی کران از بذل توجه شما

امکان نداره کاری کرد که کاربر از محیط پروفایل خودش اقدام به آپلود و دسترسی به این کامپوننت داشته باشه ؟
    این افزونه ها این امکان رو ندارند و اگر نیاز باشه باید خودتون تغییر بدید ! (اصول استاندارد اسن هست که ادمین از بخش ادمینستراتور کارها رو انجام بده !

مشکل شما چیست. بفرمایید براتون راه حل ارائه میدم !

در رابطه با فایلهای flv
    یک کامپوننتی بود که سیستمی مثل سایت یوتوب رو به شما ارائه میکرد. اسمش رو در خاطر ندارم. اون کامپوننت به شما برای گالری فیلمها میتونه کمک کنه.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین