سلام کسی نیست کمک کنه وقتی وارد مدیریت جوملا 2.5 میشم این پیغام رو میده(JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد ) چیکار کنم اولش اونطوری نبود بعد شد

سلام کسی نیست کمک کنه وقتی وارد مدیریت جوملا 2.5 میشم این پیغام رو میده(JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد ) چیکار کنم اولش اونطوری نبود بعد شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آخرین بار چه تغییری در سایت دادید؟
پلاگینی رو غیر فعال کردید یا فایلی رو حذف کردید؟
اره هم پلاگین غیر فعال کردم هم مطالب اضافه جوملا رو حذف کردم مطالبی که در مورد جوملابود ولی نمیدونم کدوم پلاگین رو غیر فعال کردم
با سلام خدمت همگی
منم از دیروز وقتی یوزر و پس رو می زنم می نویسه : تشخیص هویت ناموفق: دسترسی ناممکن
کارای که تو phpadmin نیز گفتن انجام دادم پس تغییر دادم ولی باز همین پیغامو میده
دوست عزیز توتنظیمات پیکربندی جوملا باید تیک اهراز هویت رو غیر فعال کن البته الان دیگه نمیتونی وارد بشی چون مال منم نشد من کلا هاستم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و در تنظیمات دیگه اون تیک رو فعال نکردم خوشبختانه من جوملا رو تازه نصب کرده بودم هیچ اطلاعاتی روی هاستم نبود ولی شما رو نمیدونم چون اطلاعاتت پاک میشه
وارد phpmyadmin شوید و از table ای که آخر نام extensions_ است رکورد plg_authentication_joomla را پیدا کنید و آنرا ویرایش کنید و enabled آنرا 1 کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)