-
چند سوال در مورد seo و لینک مطلب!
سلام
من الان در مورد seo سایتم چند تا سوال داشتم بعضی ها کلی هست و لطفا پاسخ بدید.!
1-ایا جوملا به طور پیشفرض به متور های جستوجو گر اجازه میده تا اونها مطالب سایت رو بخونن و در دیتابیس خود ذخیره کنن اگر اجازه میده چطور میشه غیر فعالش کرد.!
2-چطور میشه کلمات کلیدی سایت رو تغییر داد.!
3-این سوال مهمترین سوالم: من بعضی از سایت ها رو دیدم که وقتی مطالبشون رو مینویسن ریز مطالب سه تا لینک هست یکی لینک نطرات و دو لینک دیگه ادامه مطلب و لینک مطلب هست که اگه رو لینک مطلب کلیک کنی وارد صفجه ای میشی که در اون فقط اون مطلب هست.! اول اینکه چطور میتونم برای مطلب هایی که در وب سایتم مینویسم در زیر هر مطلب لینک مطلب قرار بدم.!
و دوم اینکه مثلا بعضی سایت ها وقتی که روی لینک مطلب کلیک میکنی منو مرور گر به این صورته:
نام اون سایت|عنوان اون مطلب
چطور می تونم من یک هم چین کاری رو انجام بدم!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2012 05:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
1.بله. میتونید از تنظیمات کلی اینکار رو انجام بدید !
2.کلمات کلیدی در جاهای مختلفی قابل تغییر هستند ! تنظیمات کلی - مجموعه ها - منوها - محتواها - تنظیمات زبان و ... ! هر بخشی برای خودش کلمات کلیدی داره و ... !
3.کلاً نامفهوم بود سوالتون ! کمی بیشتر برای این سوال وقت بگذارید لطفاً !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی ممنون از اینکه پاسخ دادین!
در مورد سوال سوم مثلا[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو نگاه کنید.! در زیر هر مطلب سه تا لینک قرار داده که یکیش لینک مطلب هست من چطور میتونم زیر هر مطلبم لینک مطلب بزارم.
و ببینید اگر شما روی عنوان لینک شده ی مطلب کلیک کنید وارد صفحه ی اون مطلب می شید.! در منوی مرورگر به این صورت نمایش داده میشه:
عنوان سایت|عنوان مطلب نوشته شده در سایت
در صورتی که در سایت من در منوی مرورگر فقط عنوان مطلب نوشته شده است.! من چطور میتونم این کار رو انجام بدم.!
-
-
با سلام
دوست عزیز لینک مطلب که شما در موردش سوال میکنید همان عنوان مطلب میباشد یعنی شما چه روی عنوان مطلب و چه روی لینک مطلب کلیک کنید کل مطلب رو به شما نمایش میدهد
(لینک مطلب) که مشاهده میکنید یک پلاگین هست که متصل به عنوان مطلب میباشد
شما باید ابتدا آن پلاگین رو پیدا کنید و بعد از نصب برای مطالبی که نیاز میدانید فعالش کنید
با سپاس
-
کاربر مقابل از masood_sv عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
برای عنوان صفحات کافیست شما وارد تنظیمات کلی بشید و انتخاب کنید که عنوان سایت قبل از همه عناوین صفحات شما نمایش داده بشه ! هرچند این سایت از طریق قالب اینکار را کرده است !!
برای موضوع ادامه مطلب هم که خود جوملا این امکان را دارد و کار خاصی انجام نشده ! اگر درج دیدگاه هم لازم دارید که یکی از پلاگینهای جا کامنت اینکار را بصورت خودکار براتون انجام میدهد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
نه من مشکلی با ادامه ی مطلب و نظردهی ندارم اما اون پلاگینی که گفتید باعث ایجاد لینک مطلب میشه رو میشه لینک دانلودش رو بزارید.!
من از اول میدانستم که میشه از طریق تنظیمات این کار رو انجام داد ولی عنوان صفحه با خط فاصله ایجاد میشه نه با | من میخوام حتما با | باشه!!
ویرایش توسط ehsab222 : 09-19-2012 در ساعت 01:31 PM
-
-
منظور شما از ایجاد لینک مظلب چیه !؟
اگر میخواهید حتماً | باشد بهترین کار اینه که از طریق قالبتون این تنظیم رو اعمال کنید ! تایتل رو قبل از دستور فراخوانی کاراکترهای مورد نظر خود بنویسید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)