-
در خواست افزونه ی بر چسب گذاری مثل این سایت
سلام!
دقیقا من میدونم که در خود جوملا یک افزونه مخصوص این کار وجود داره و خودم هم اون رو امتحان کردم ولی اونی که من میخوام مثل[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست!
به برچسپ هاش نگاه کتید.! دقیقا افزونه ای مثل این سایت میخوام.! که در ادامه مطلب برچسب وجود داره و برچسب ها خیلی کم رنگ اند و وقتی با موس روی ان ها میری مشخص میشن.!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2012 05:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این مورد رو با استفاده از css در قالب انجام میدهند ! ربطی به افزونه برچسب نداره و کلاسها رو باید اینجوری تعریف کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ییخشید کلاس ها رو چطوری تعریف کرده! اگر هم میشه پلاگین برچسب گذاریش رو بگید.! چون فکر نمیکنم مثل پلاگین پیشفرض جوملا باشه!
-
-
اینکه چطور کلاسها رو تعریف کردن خودش یک کتاب میتونه باشه ! شما میتونید با فایرباگ ببینید که چیکار کرده اند !
از taxonomy استفاده شده !
پیشفرض جوملا هم سیستم برچسبزنی نداره !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید من منظورم رو خیلی بد عنوان کردم منظورم همون پلاگینی هست که خود سایت جوملا فارسی برای دانلود قرار داده! این پلاگین اون پلاگینی نیست که توی اون سایتی که من مثال زدم بود.! شما پلاگین بکارفته در این سایت رو میشه معرفی کنید.!
-
-
این سایت (سایت نارنجی) از تکسونومی استفاده میکنه و یکبار خدمت شما عرض کردم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید تکسونومی چیه میشه یه کوچولو توضیح بدید.!!؟؟
-
-
یه افزونه هست ! 
در jed جستجو کنید پیداش خواهید کرد برای جوملا 2.5 هم فکر میکنم نسخه ای رو داده باشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)