-
بازرسی از جوملا
با عرض سلام خدمت اساتید محترم جوملا فارسی
بنده در چند روز اخیر با مشکلاتی روبرو شده ام که هیچ راه حلی برای رفع آنها نیافتم
وب سایت بنده منبع در آمد 5 نفر میباشد که به دلیل مشکلاتی که به وجود آمده در حال حاضر شغل ما به خطر افتاده است
مشکلات از قرار زیر میباشد
1.سرعت سایت فوق العاده پائین آمده است
2.گزینه gzip را وقتی فعال میکنیم و سیو را میزنیم ارور میدهد (نمی تواند فایل کانفیگریشن را برای نوشتن باز کند) وقتی به صورت دستی از هاست گزینه gzip را فعال میکنیم صفحه سایت را غیر معتبر میخواند (صفحه ای با این آدرس وجود ندارد)
خواهشی که بنده از شما عزیزان دارم
لطفا یکی از اساتید محترم این لطف را در حق ما کنند و یک نگاهی به وب سایت بنده بندازند تا بلکه به امید خدا مشکل پیدا و رفع شود
با سپاس فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-20-2012 08:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
دوست عزیز ادرس سایت رو قرار بدید
و این که برای اعمال تغییرات شما باید سطح دسترسی فایل configurtion.php رو به 777 تغییر بدید و بعد از اعمال تغییرات به 644 برگردونید
در پناه ایزد
-
-
mersad عزیز از توجهتون سپاسگذارم
آدرس وب سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل اساسی که بنده دارم سرعت سایت هست متأسفانه دانشم در این زمینه در حد بالایی نیست که گره از کارمان باز کند
هاستیگم از gzip پشتیبانی نمیکند (ایران هاست)
بقدری مشکل مبهم هست که معلوم نیست دقیقا کجای کار با مشکل روبروست
بنده تقاضا دارم قدم رو چشم ما بذارید و شخصا یه نگاهی به مدیریت جوملا و پنل هاستیگ بنده بیندازید تا بلکه مشکل پیدا و رفع شود .
-
-
قالب شما قالب خوبی هست و از فریم ورک گانتری استفاده میکنه
شما تقریباً فقط در صفحه اول خودتون حدود 30 تصویر دارید خوب اگر هر کدوم این ها 5 کیلوبایت باشه حدوداً 150 کیلوبایت میشه که همراه قالب حدود 200 کیلوبایت میشه که خوب این زیاد خوب نیست
باید حداقل تصاویر شما کم حجم و بهینه شده باشه
و فونت ها در قالب خودتون رو به تاهاما تغییر بدید
و موارد سئو رو فعال کنید و فایل اکسس رو تغییر نام بدید
تاثیر به سزایی این موارد در سرعت سایت شما خواهند داشت
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)