-
ماژول اب و هوا
سلام
من می خوام از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کدی که به صورت زیر
<script type="text/javascript" src="http://widget.1worldmap.com/?widget=JTJGaXJhbiUyRk1hemFuZGFyYW4lMkZOJUM1JUFCci UyRiU3Q2hhdmFpcmFuLmNvbSUyRndlYXRoZXIlMkZNYXphbmRh cmFuJTJGTiVDNSVBQnIlN0MlRDklODclRDklODglRDglQTclRD glQjQlRDklODYlRDglQTclRDglQjMlREIlOEMlMjZuYnNwJTNC XyVEOSU4NiVEOSU4OCVEOCVCMQ=="></script>
میده رو در سایت قرار بدم چیکار باید کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-22-2012 01:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام،
1) ویرایشگر خود را از تنظیمات اصلی سایت غیرفعال کنید.
2) یک ماژول html دلخواه جدید ایجاد کنید.
3) کد را در داخل محتوای ماژول قرار دهید و آن را در موقعیت مناسب قرار دهید.
4) ویرایشگر خود را از تنظیمات اصلی دوباره فعال کنید.
پیروز باشید
-
-
من قسمتی تحت عنوان غیر فعال کردن ویرایشگر پیدا نکردم. اگر منظورتون در قسمت تنظیمات کلی و ویرایشگر ساده است من اینکار رو کردم اما چیزی در موقعیت نمایش نمیده.
-
-
سلام
مازول رو روی حالت کد نگار قرار بدید . مجدد دستورها رو واردکنید
حتماً قبل از ذخیره ی کامل بررسی کنید که ماژول ذخیره میشه
در ضمن احتمال دارهاین کد کار نکنه کلاً! قبلش توی یک فایل html کپی کنید ببینید نتیجه میده یا نه
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
soheiloo
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من قسمتی تحت عنوان غیر فعال کردن ویرایشگر پیدا نکردم. اگر منظورتون در قسمت تنظیمات کلی و ویرایشگر ساده است من اینکار رو کردم اما چیزی در موقعیت نمایش نمیده.
منظور گزینه بدون ویرایشگر(No Editor) است. (من دقیقا نمی دونم چی ترجمه شده است) در سایر حالت ها به دلیل تاثیر ادیتور کدها پاک سازی میشوند. (مگر این که تنظیمات مربوطه را در پلاگین ویرایشگر مربوطه اعمال کرده باشید)
-
-
پاک میشه. میشه خواهش کنم شما با کد بالا تست کنید جوابشو به من بدید یا افزونه ای برای این کار سازگار با جوملا 2.5 معرفی کنید؟
-
-
دوست عزیز سلام
بزودی دو افزونه آب و هوا در قسمت افزونه ها منتشر خواهد شد.
لطفا اخبار سایت و بخش افزونه ها را دنبال نمایید.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)