-
فلش نقشه ایران
سلام دوستان ببخشید من یه صفحه دارم تو سایتم نمیدونم مدیر قبلی چه جوری اینو گذاشته تو ماژول ها هم که گشتم پیداش نکردم میشه راهنمایی کنید چطور این فلش رو گذاشته رو سایت؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-23-2012 05:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام،
این یک فایل فلش است که طراحی و آپلود شده و در موقعیت ماژولی با نام bannermatn قرار گرفته است.
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
تویه موقعیته bannermatn چند تا ماژول هست که من همه رو unpublish کردم اما بازم اونو نمایش میداد!!!! خیلی برام سواله؟؟
-
-
اگر باز هم نشان می دهد، برای اطمینان از این که در ماژول ها قرار ندارد (که باید باشد) در جدول PREFIX_modules در پایگاه داده خود بر اساس موقعیت sort کنید تا ببینید آیا واقعا همه ی ماژول ها در این موقعیت غیرفعال شده اند یا خیر؟
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید اما من تویه phpmyadmin این جدولو پیدا نکردم متاسفانه من زیاد با پایگاه داده آشنا نیستم .راه دیگه ای نداره ؟؟
-
-
احتمالا باید از مدیریت مطالب به دنبال این فلش بگردید.
به منوی اصلی ( یا همان منویی که در بالای سایت فعال کردید بروید ) برروی آیتم مراکز فروش کلیک کنید . ( ببینید مراکز فروش از چه نوع آیتم منویی است مثلا یک مطلب خاص یا ... ) از این طریق قادر به پیدا کردن مطلبی که فلش در آن فعال شده خواهید بود
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
Menu Item type: Category List
-
-
خوب کدام category ? از نامش نمیشه پیدا کرد؟
ببینید چه ماژول هایی به اون آیتم منو اختصاص داده شده اند که در اون صفحه نمایش داده بشوند ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)