-
دو تا سوال؟
سلام دوستان من دوتا سوال دارم
1.جایگزین کردن لوگو سایت همین عکسی که درگوشه سمت چپ همین (جوملا فارسی ) سایت هست
2.حذف کپی رایت از جند جا پرسیدم که کپی رایت جوملا فارسی رو ازکجا بایدپاک کرد بهم گفتن ازفایل زبان می شه از فایل فوتر هم می شه ولی متاسفانه پا ک نمی شه گفتم بیام ازخودتون بپرسم قالب من yougrids قالب پیش فرض جوملا هست درضمن من روی لوکال کار می کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-28-2012 03:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام .شما از چه قالب و هاستی استفاده میکنید؟
-
-
سلام دوست عزیز من که بالا گفتم قالب من yougrids قالب پیش فرض جوملا هست وروی لوکال هستم هنوز سایت رو انتقال به هاست ندادم
-
-
سلام . قوانین اجازه نمیده ولی به مسیر templates/yougrids/images/logo.png برو و logo.png رو با عکس مورد نظر عوض کن، حتما باید اندازه ، فرمت ، اسم مثل عکس قبلی باشه .
موفق باشی.
-
-
بعید می دونم کسی جواب درستی بهم بده
-
-
سلام
دوست بالایی درست گفتن.شما باید به مسیری که عکس لوگو توش هست بری و لوگوی جدیدی که ساختی رو با لوگوی تمپیلیت عوض یا جایگزین کنی
در مورد کپی رایت هم فکر می کنم داخل فایل templatedetails.xml در پوشه ی فولدر اطلاعات قالب اونجا باشه .
در مورد اطلاعات کپی رایت جوملا اگه منظورتون اون پایین صفحه هست اون تو هر سایتی فرق می کنه.می تونید با فایرباگ مسیرش رو پیدا کنید که تو کدوم فایل است/ یا در index.php در داخل پوشه ی قالب است که می تونید کپی رایت جدید را آنجا بنویسید و یا در مدیریت قالب ( از داخل سایت) می توانید آن را پاک کنید
-
-
سلام دوست من : من با فایرباگ کیی رایت رو پیداکردم دکمه show command line زدم فایرباگ هم هیچ مسیری رو نشون نمی ده کسی قالب پیش فرض yougrides ازچوملا فارسی رو نداره رو سیستمش درمورد لوگو هم فقط قسمت پایین صفحه لوگو عوض می شه لوگو ی که دربالا ی صفحه قرارداره همجنان باقی هست جالبه که کپی رایت مدیرنت رو می شه حذف کرد ولی کپی رایت سایت رو نمی شه
-
-
سلام
لوگو در پوشه images/metal قرار داره.
در پوشه قالب ، پوشه yjsgcore فایل های yjsg_footer و yjsg_links
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)