-
انجمن کیوننا
با سلام
من وقتی به عنوان یه کاربر عادی وارد انجمن میشم با این پیغام مواجهم یا مثلا بعضی جاهای دیگه
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khatesef/domains/khatesefid.com/public_html/main/plugins/system/jhackguard/jhackguard.php:33) in/home/khatesef/domains/khatesefid.com/public_html/main/components/com_kunena/kunena.php on line 184
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khatesef/domains/khatesefid.com/public_html/main/plugins/system/jhackguard/jhackguard.php:33) in/home/khatesef/domains/khatesefid.com/public_html/main/components/com_kunena/kunena.php on line 185
ممکنه راهنمایی کنید ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-25-2012 06:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید از پشتیبانان هاست تون در خواست کنید که display_error تونو غیر فعال کنند بعدش مشکل تون حل میشه.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خوب اونو غیرفعال کنم فقط اررور ها رو نمایش نمیده مشکل که حل نمیشه درسته ؟؟ خودم یوزر پس هاست رو دارم میشه غیرفعال کنم بعدا جایی به مشکل بر نمیخوره؟؟
-
-
خیر مشکلی پیش نمیاد چون اونا warning هستند و خطایی نیستند که بخواند در روند اجرای برنامه خللی وارد کنند.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید من این display error پیدا نکردم تو فایل htaccess هم نبود هاستم دیرکت ادمین هستش میشه راهنمایی بفرمایید چطور off کنم؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)