سلام
در سايت مامبولرن با هر بار رفرش به طور اتفاقي يکي از 3 تمپليت موجود بالا مياد. البته تمپليت که نه! تغيير CSSها. ميخواستم بدونم اگر CSSهاي متفاوتي تعريف بشه، چطور ميشه همچين کاري کرد؟ بايد از کامپوننت خاصي استفاده کرد يا خير.

سلام
در سايت مامبولرن با هر بار رفرش به طور اتفاقي يکي از 3 تمپليت موجود بالا مياد. البته تمپليت که نه! تغيير CSSها. ميخواستم بدونم اگر CSSهاي متفاوتي تعريف بشه، چطور ميشه همچين کاري کرد؟ بايد از کامپوننت خاصي استفاده کرد يا خير.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
خیر به کامپوننت خاصی نیازی نیست
برای این کار شما باید در قالبتون index.php تعریف کنید به صورت رندم هر دفعه یک CSS رو لود کنه
برای این کار شما باید تا حدودی php بلد باشید
ممنون از تبريکتون
شما اسکريپتش رو نداريد؟ البته اگر مقدوره!
شايد اينطوري بگم بهتر باشه:
2 تا استايل تعريف شده به اسم A , B.
بعد تو يه فايل به نام config، يه گزينه هست به نام $style که ميشه به صورت دستي مقادير A و يا B بهش داد.
در index.php اينجوري صدا زده ميشه:
/css/style_<?php echo $style; ?>.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
حالا اگه بخوام اين اتفاق بيافته، چه اسکريپتي بايد استفاده کنم؟
ممنون از همه زحمتهايي که ميکشيد
ببین این کد یه عدد تصادفی بین 1 و 0 تولید میکنه:
حالا میتونی آخر اسم css هاتو بزاری 1 و 2کد:<?php $random = mt_rand(0, $i - 1) ?>
بعدش جایی که css تو قالب تعریف میشه بعد از اسمش این رو بندازی بیاد (البته باید این 3 تا رشته رو یعنی اسم فایل css و کد و .css رو به هم بچسبونی دیگه)
بهت پیشنهاد میکنم اول اسم رندم رو تولید کن، بنداز تو یه متغیر، بعد جای اسم css اون رو بزار
اگه به دردت خورد، جای تشکر دعای فرج بخون
یا علی
سلام عذر میخوام، قبلی کدش غلط بود:
این رو بزار جای اون خطی که به css لینک میده!کد:<?php $path = $mosConfig_live_site . "/templates/waterandstone/css/template" . mt_rand(0, 1) . '_css.css' ?> <link href="<?php echo $path ?>" rel="stylesheet" type="text/css"/>
یا علی
بسيار بسيار ممنونم
با تغييراتي کوچيک بالاخره کار کرد. البته کد شما مشکل نداشت، من تا اومدم بفهمم چي به چيه! کمي طول کشيد
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)