-
ویرایش زبان ماژول
سلام
من کمی با جوملا دارم کار میکنم و تقریبا فهمیدم چی به چی هستش فقط یه سوال برام پیش اومده من این جاهایی که تو عکس مشخص کردم چجوری میتونم پارسی کنم ؟

ببخشید هنوز رو هاست نیومده که آدرس بدم
فکر میکنم این یه ماژول باشه البته مطمئن نیستم بازم باید فایل های زبانش ویرایش بشه ؟
اگه آره میشه راهنمایی کنید از کجا ؟
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-26-2012 06:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوستان کسی جواب نمیده ؟
ممنونم
-
-
بله میتونید اونا به زبان پارسی تبدیل کنید . از مقاله مدیریت زبان در جوملا قسمت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
m2sh2
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من کمی با جوملا دارم کار میکنم و تقریبا فهمیدم چی به چی هستش فقط یه سوال برام پیش اومده من این جاهایی که تو عکس مشخص کردم چجوری میتونم پارسی کنم ؟
ببخشید هنوز رو هاست نیومده که آدرس بدم
فکر میکنم این یه ماژول باشه البته مطمئن نیستم بازم باید فایل های زبانش ویرایش بشه ؟
اگه آره میشه راهنمایی کنید از کجا ؟
ممنونم
دوست عزیز ابتدا دنبال نام آن ماژول در بخش افزونه های ماژول بگیردید سپس که پیدا کردید در language دنبال زبان آن بگیردید حالا باید به همچین اسمی بخورید en.GB که همراه با اسم ماژول آمده است آن را کپی کنید سپس فارسی کنید و بسته نصبی فارسی آن را درست کنید تا override شود و فارسی گردد
موفق باشید
-
کاربر مقابل از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)