-
احتیاج به راهنمایی دارم
سلام
من هر ماژولی سمت راست قالبم قرار میدم در صفحه اول سایتم در اینترنت اکسپلورر نمایش نمی دهد ولی در موزیلا و دیگر مرورگرها قابل رویت است.
یک بار دیگر این سوال را پرسیده بودم اما به نتیجه نرسیدم. گفتید ماژول اسلایدر را غیر فعال کن،غیر فعال کردم و ماژول های سمت راستم نمایان شدند اما امکان استفاده ازشون نبود.
چی کار باید بکنم؟
این هم آدرس سایتم است: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-26-2012 08:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
فقط میتونم بگم که من قبلا از این قالب (brown) استفاده کردم
و به تجربه فهمیدم که برخی مازول ها در موقعیت right قالب فوق نمایش خوبی نداشتند و بعضا باعث بهم ریخته شدن صفحه و تولید اسکرول میشدن که با جابجایی مازول مشکل حل میشد
من دنبال علت اش نگشتم و فقط سعی کردم مازول های مناسب و کم دردسر در موقعیت راست استفاده کنم جوری که مذاق قالب خوش اید
موفق باشید
-
-
مرسی،اما سمت راست سایت بدون ماژول خوب نیست و خیلی خالی به نظر میرسه من میخام این مشکل حل بشه ، بازم ممنون از اینکه از تجربتون گفتید
-
کاربر مقابل از مینا سلیمانی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
کلاً اینترنت اکسپلورر از این ناسازگاریها زاد داره. البته در نسخه ی 10 قرار شده که حتی از موزیلا وکروم هم بهتر بشه
بررسی کنید که توی پوشه ی css قالبتون فایلی برای ie وجود داره یا نه. احتمالاً قالب سازگار با نسخ اینترنت اکسپلورر نیست یا اینکه کلاً دستوراتش رو اشتباه نوشتن!
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)