سلام نمیدونم چرا عکس کنار ادرس پاک نمیشه . از cpanel هم عوض نمیشه ! هرچی عکس اپلود میکنم با اسم خودش دوباره خودشه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام نمیدونم چرا عکس کنار ادرس پاک نمیشه . از cpanel هم عوض نمیشه ! هرچی عکس اپلود میکنم با اسم خودش دوباره خودشه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما عکسی که بجاش قرار میدهید آیا عکس را تبدیل به فرمت مخصوص فایو کو می کنید؟
بله . به سایت فایو کو میرم و انجام میدم . عکسای دیگه هم همینجور اندازه ها ، فرمت، همه چیزشون شبیه هم.
راه معمول تعویض favicon.ico اینکه یک عکس با همین نام و فرمت (favicon.ico) در پوشه root جوملا قرار داده بشه . اگر این کار را انجام دادید و تصویر favicon عوض نشد. (البته یکبار cache مرورگر را پاک کنید و تست کنید.)
احتمالا شما از یک framework طراحی قالب استفاده میکنید مثل jaT3 یا Helix
لطفا اسم اون فریم ورک را بگید تا بهتون بگم به چه صورتی عوض کنید.
فریم؟ چطور بفهمم از کدوم استفاده میکنم؟
اسم قالب تون چیه و از کجا دانلود کردید ؟
میدونید محصول کدام کمپانیه طراحی قالبه ؟ این اطلاعات را زمانیکه نصب میکنید قالب و بهتون میگه اگر دقت نکردید از فایل templateDetails.xml قابل مشاهده است .
فریم ورکش Helix هست . چطور میتونم کپی رایت پایین ، فایوکو، بنر ،لوگو این چیزا رو پاک کنم؟
favicon : وارد joomlaroot/images شوید و آنجا را هم چک کنید شاید اگر تصویر favicon قبلی را دیدید پاک کنید .
برای مواردی مثل لوگو و بنر در تنظیمات قالب این امکان را به شما میده .
کسب اطلاعات بیشتر درباره helix framework
علاقه مندی ها (Bookmarks)