-
ایرور در ذخیره مجموعه ها و مطالب
سلام به دوستان عزیز و ذکر خسته نباشید به تیم مدیریتی و برنامه نویسی جوملا فارسی
مدت زمانیست از جوملا استفاده میکنم .
اخیرا زمانیکه مجموعه ها یا مطالب رو ذخیره میکنم با پیغام زیر مواجه می شوم اما ایرادی در روند ذخیره ایجاد نمی شود . لطفا راهنمایی بفرمایید.
500 - یک خطا رخ داده است Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `edc4x_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `edc4x_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `edc4x_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `edc4x_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-29-2012 06:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
وارد phpmyadmin شوید و table با نام edc4x_finder_tokens_aggregate را باز کنید و utf مربوط به آن table و فیلد های آن را به utf8_general_ci ست کنید .
مشکل تون حل میشه.
نکته : جوملا 3 یک update داده اگر از آن بسته update استفاده کنید این مشکل را نخواهید داشت.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وارد phpmyadmin شوید و table با نام edc4x_finder_tokens_aggregate را باز کنید و utf مربوط به آن table و فیلد های آن را به utf8_general_ci ست کنید .
مشکل تون حل میشه.
نکته : جوملا 3 یک update داده اگر از آن بسته update استفاده کنید این مشکل را نخواهید داشت.
فیلدها ست نمیشن ..!!!؟
من از نسخه 2.5.6 جوملا استفاده میکنم آیا این آپدیتی رو که معرفی کردید می توان استفاده کرد و از کجا تهیه باید کرد ممنون .
-
-

نوشته اصلی توسط
pitico pitico
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فیلدها ست نمیشن ..!!!؟
من از نسخه 2.5.6 جوملا استفاده میکنم آیا این آپدیتی رو که معرفی کردید می توان استفاده کرد و از کجا تهیه باید کرد ممنون .
چون من خودم با جوملا 3 این مشکل و داشتم فکر کردم شما هم از 3 استفاده میکنید . همون کاری که گفتم رو انجام بدید مشکل حل میشه
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)