-
آپگرید فایل زبان فارسی برای جوملا 2.5.4
سلام
من کوییک استارن یه قالب رو نصب کردم .حالا می خوام بسته ی زبان فارسی رو توش نصب کنم.یه فایل تو سایت ها پیدا کردم به اسم joomla2.5.4_joomina_ir_full_stabel.zip (که توش فولدر اینستالیشن هم داره !!)
که وقتی اونو نصب می کنم تو قسمت مدیریت زیان اصلا زبان فارسی نمیاد.
کسی می تونه راهنمایی کنه و یه فایل زیان فارسی بهم معرفی کنه؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-29-2012 09:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما ابتدا به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
را دانلود و از بخش مدیریت افزونه ها نصب کنید همین
موفق باشید
-
کاربر مقابل از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
فایل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فکر می کنم آخرین نسخه باشه.
بعد از نصب در قسمت مدیریت زبان ها برید و به حالت پیش فرض دربیارید.
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
novinfard
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
فایل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فکر می کنم آخرین نسخه باشه.
بعد از نصب در قسمت مدیریت زبان ها برید و به حالت پیش فرض دربیارید.
سهیل جان من یکبار فکر کردم اینجوری بود ورژن 1 نصب کردم ولی فقط front فارسی شد مدیریت مانده بود وقتی 2 را نصب کردم درست شد
-
-

نوشته اصلی توسط
shamimi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سهیل جان من یکبار فکر کردم اینجوری بود ورژن 1 نصب کردم ولی فقط front فارسی شد مدیریت مانده بود وقتی 2 را نصب کردم درست شد
فایل v2 کامل هست و شامل مدیریت و کاربری است. هرچند نسخه 1 هم همین طور به نظر میاد.
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سپاسگذارم از راهنمایی شما دوستان
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)