-
ارور در هنگام نمایش
سلام دوستان خسته نباشید
من از قالب joomlage0056-designcanvas برای جوملا 2.5 استفاده میکنم که امروز یک دفعه به این ارور در هنگام باز کردن صفحه "درباره ما " برخورد کردم
لطفا دقیق راهنماییم کنید چون مبتدی هستم.
ممنون.
Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in C:\wamp\www\New 2.5\templates\joomlage0056-designcanvas\html\com_content\article\default.php on line 153
'C:\wamp\www\New 2.5\components\com_content\content.php'
( 'C:\wamp\www\New 2.5\templates\joomlage0056-designcanvas\html\com_content\article\default.php' )
Notice: Undefined property: stdClass::$pagination in C:\wamp\www\New 2.5\templates\joomlage0056-designcanvas\html\com_content\article\default.php on line 163
'C:\wamp\www\New 2.5\components\com_content\content.php
'C:\wamp\www\New 2.5\templates\joomlage0056-designcanvas\html\com_content\article\default.php' )
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-29-2012 05:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
وارد قسمت مدیریت سایت تون شوید و از منوی
سایت / تنظیمات کلی / تب سرور / گزارش خطا / برروی هیچ ست کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام من این کارو انجام دادم ولی در مدیریت قالبها هر قالبی رو که انتخاب میکنم برای نمایش سایتم مینویسه با موفقیت نصب شد ولی وقتی نمایش سایت رو میزنم
اون قالب رو روی سایت قرار نمیده و یه قالب که از روز قبل رو سایت قرار داده بودم اون رو همش میاره
لطفا راهنماییم کنید.....
-
-

نوشته اصلی توسط
moon89
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من این کارو انجام دادم ولی در مدیریت قالبها هر قالبی رو که انتخاب میکنم برای نمایش سایتم مینویسه با موفقیت نصب شد ولی وقتی نمایش سایت رو میزنم
اون قالب رو روی سایت قرار نمیده و یه قالب که از روز قبل رو سایت قرار داده بودم اون رو همش میاره
لطفا راهنماییم کنید.....
این موردی که شما بهش اشاره کردید هیچ ارتباطی با موضوع تاپیک تون نداره . مشکل قبلی حل شد ؟
----------
بعد از نصب باید قالب پیش فرض را از مدیریت قالب ها انتخاب کنید.
-
-
سلام من اين كاري كه شما گفتيد رو انجام دادم بله اون ارور رفت ولي قالبي كه الان رو سايت هست رو اصلا نميتونم عوض كنم خيلي درگير اين موضوع شدم
لطفا راهنماييم كنيد...
-
-
دوست عزیز سلام.
مراحل نصب قالبتان و تخصیص آن و یا تغییر قالب هایتان را به همراه مشکلتان را در تاپیک دیگری مطرح نمایید
در صورت امکان برای نمایش مشکلتان از اسکرین شات استفاده نمایید
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)