-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما این مطلب رو مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می تونید از دو راه مسیر نشست رو تعیین کنید. اگر از طریق php.ini نشد از طریق htaccess میشه. این راه بهتر از تغییر فایل جوملا هست
موفق باشید
سلام دوست من
من متن بالا رو خوندم و انجام دادم ولی مشکل حل نشد . لطفا به به دقیق بفرمائید چه نوع فایلی و در کجا بسازم یا اگه براتون امکان داره فایل رو برام بسازید و اینجا قرار بدید . شرمنده به خدا
یه دنیا ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-04-2012 02:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چرا فقط زبان فارسی از شرکت آراد پردازش می باشد ؟
شاید چون دستکاری کردید مشکل پیش آمده است!
درضمن جوملا 1.5 می باشد ولی شما در بخش جوملا2.5 تاپیک زدید ؟!
-
کاربر مقابل از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shamimi
در سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چرا فقط زبان فارسی از شرکت آراد پردازش می باشد ؟
شاید چون دستکاری کردید مشکل پیش آمده است!
درضمن جوملا 1.5 می باشد ولی شما در بخش جوملا2.5 تاپیک زدید ؟!
دوست عزیزم اگه دقت کرده باشید 2 تا سایت هست و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جوملا 2.5 هست و اصل هست و اون هم همین مشکل رو داره
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
شما این مطلب رو مطالعه کنید:
می تونید از دو راه مسیر نشست رو تعیین کنید. اگر از طریق php.ini نشد از طریق htaccess میشه. این راه بهتر از تغییر فایل جوملا هست
موفق باشید
سلام دوست من
من متن بالا رو خوندم و انجام دادم ولی مشکل حل نشد . لطفا به به دقیق بفرمائید چه نوع فایلی و در کجا بسازم یا اگه براتون امکان داره فایل رو برام بسازید و اینجا قرار بدید . شرمنده به خدا
یه دنیا ممنون
-
-
سلام دوست من
اگر مشکلت با اینکار حل نشد با هاستینگ بک تماس بگیر و اونها سریع مشکل را رفع می کنند
موفق باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
این مشکل بدلیل تنظیم نبودن و یا غیر قابل ویرایش بودن پوشه ذخیره سازی موقت در لینوکس که با نام tmp معروف است خواهد بود. حال جهت رفع این مشکل اقداماتی نظیر زیر می توان انجام داد.
۱- فایل php.ini موجود در سرور ( مدیر سرور می توانید این فایل را ویرایش نماید ) را ویرایش کرده و خط زیر را به اول این فایل اضافه نماید
session.save_path = /tmp
۲- راه دوم این است که در محلی که جوملا را آپلود و از حالت فشرده خارج کرده اید ، پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را به ۷۷۷ تغییر دهید و سپس کد زیر را در فایل .htaccess اضافه کنید.
php_value session.save_path 'tmp'
۳- راه بعدی این است که همچون مرحله بالا عمل کرده ، اما کد زیر را جایگزین کد بالا کنیم.
php_value session.save_path '/tmp'
با اعمال موارد فوق بایستی مشکل حل شود.
توجه داشته باشید پس از اعمال مرحله اول ، سرویس وب سرور یا همان آپاچی را یکبار راه اندازی مجدد( خاموش روش) کنید
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از masood111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ديدن اينم خالي از لطف نيست
-
کاربر مقابل از masood111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
masood111
سلام
این مشکل بدلیل تنظیم نبودن و یا غیر قابل ویرایش بودن پوشه ذخیره سازی موقت در لینوکس که با نام tmp معروف است خواهد بود. حال جهت رفع این مشکل اقداماتی نظیر زیر می توان انجام داد.
۱- فایل php.ini موجود در سرور ( مدیر سرور می توانید این فایل را ویرایش نماید ) را ویرایش کرده و خط زیر را به اول این فایل اضافه نماید
session.save_path = /tmp
۲- راه دوم این است که در محلی که جوملا را آپلود و از حالت فشرده خارج کرده اید ، پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را به ۷۷۷ تغییر دهید و سپس کد زیر را در فایل .htaccess اضافه کنید.
php_value session.save_path 'tmp'
۳- راه بعدی این است که همچون مرحله بالا عمل کرده ، اما کد زیر را جایگزین کد بالا کنیم.
php_value session.save_path '/tmp'
با اعمال موارد فوق بایستی مشکل حل شود.
توجه داشته باشید پس از اعمال مرحله اول ، سرویس وب سرور یا همان آپاچی را یکبار راه اندازی مجدد( خاموش روش) کنید
موفق باشيد
سلام دوست من
من هر کاری میکنم درست نمیشه . میشه اطلاعات ftp رو بدم خدمتتون شما زحمتشو برام بکشید.
یه دنیا ممنون
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)