-
عدم نمایش تکست های فارسی در منو در مرورگرهای Chrome و Mozilla
سلام.
من یه قالب دانلود کردم به نام Findario که با جوملا 1.7 و 2.5 سازگاری داره... اما نوشته های منو را وقتی فارسی میکنم توی chrome و mozilla نمایش نمیده... یعنی دکمه های منو خالی دیده میشن... اما وقتی توی IE تستش میکنم تکست منوها نمایش داده میشن...
کسی میتونه در مورد این مشکل منو راهنمایی کنه؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-30-2012 07:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
لینک سایت خودتون رو قرار بدید
موفق باشید
-
-
از توی فایل ایندکسم این خط رو حذف کردم درست شد...اما خصوصیاتش رو هم از دست داد...یعنی سایه و فونت نوشته ها رو...(اینو از تو یه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دیدم و انجام دادم...اگه راه حل بهتری میدونید لطفا بگید....
<script type="text/javascript" src="templates/<?php echo $this->template ?>/js/cufon-yui.js"></script>
-
-
-
-
قالب سایتتون از کوفون برای تغیر فونت و ... استفاده کرده.
چه افکت هایی حذف شده؟
لطفاً سایت رو یک جایی به صورت موقت آنلاین کنید. اینجوری نمیشه راهنمایی درستی کرد
موفق باشید
-
-
راستش جایی رو برای آنلاین کردن ندارم... یه هاست دارم که الان روش یه سایت هست و این قالبیه که دارم طراحی میکنم تا جایگزین اون قبلی کنم....
فونت ها تغییر کردن... shadow و نوع و سایز فونت... بخاطر وجود شادو گزینه های منو همه دو خطی شده بودن که من شادو را حذف کردم و سایز فونت هام رو کوچک کردم فعلا قابل تحمل شده... و تا مشکل رو پیدا کنم با همین سر میکنم...اما چون در مورد این فایل جاوا که اسمش cufin-yui.js هست اطلاعی ندارم ...نمیدونم باید چیشو تغییر بدم و یا چیکارش کنم تا ظاهر سایتم باز همونطور فانتزی بشه....
-
-
کوفون یک روش برای تغییر فونت هست
برای اینکه از این قابلیت استفاده نکنید می تونید فونت فیس رو جایگزین این روش قدیمی بکنید
البته کوفون با فارسی به شدت ناسازگاره.(هر سری یه شکل نشون میده)
این تاپیکمی تونه بهتون کمک کنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)