-
کمک برای اصلاح کد html
سلام من یک کد html دارم که میخوام در این کد وقتی روی پرتقال دوست داشتنی کلیک میشه به جای اینکه لینکی رو که بهش اختصاص دادم رو در همون صفحه باز کنه با کلیک روی اون لینک رو در صفحه ی جدید باز کنه لطفا راهنماییم کنید ممنونم
<h1 style="color: #000000; text-align: center;"><span style="color: #222222; font-family: Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal;">تمام حقوق این سایت برای </span><a href="../" style="font-family: Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal;" data-cke-saved-href="http://lovelyorange.ir"><strong>پرتقال دوست داشتنی</strong></a><span style="color: #222222; font-family: Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal;"> محفوظ است </span></h1>
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-30-2012 11:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لطفا پست تونو ویرایش کنید و از تگ کد برای قرار دادن کدهای Html استفاده کنید .
(برروی دکمه صفحه پیشرفته کلیک کنید , تگ code قابل مشاهده خواهد بود)
-
-
يك راهنمايي كلي :
دوست عزيز هركاري كه ميخواهيد رو در اديتور خود جوملا انجام بدين( مثل جمله يا تصويري كه لينك شده ) و سپس از منوي پايين اديتور تغيير به كد html رو زده و حال كد ايجاد شده رو براي استفاده كپي كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يك راهنمايي كلي :
دوست عزيز هركاري كه ميخواهيد رو در اديتور خود جوملا انجام بدين( مثل جمله يا تصويري كه لينك شده ) و سپس از منوي پايين اديتور تغيير به كد html رو زده و حال كد ايجاد شده رو براي استفاده كپي كنيد
موفق باشيد
من این کارو کردم ولی نشد خیلی ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا پست تونو ویرایش کنید و از تگ کد برای قرار دادن کدهای Html استفاده کنید .
(برروی دکمه صفحه پیشرفته کلیک کنید , تگ code قابل مشاهده خواهد بود)
دوست عزیز دکمه ی ویرایشو نمیتونم پیدا کنم فکر کنم چون پست جداگونه هست دیگه نمیشه ویرایش کرد نمیدونم ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mohammad2232
دوست عزیز دکمه ی ویرایشو نمیتونم پیدا کنم فکر کنم چون پست جداگونه هست دیگه نمیشه ویرایش کرد نمیدونم ؟
سلام
فقط تا مدت زمان محدودي ميشه ويرايش كرد
پس مجددا كد را در پست بعدي در تگ code درج كنيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)