سلام ببخشید میشه لینک آموزش انتقال جوملا از لوکال به هاست رو برام بدیدمن هرچی سرچ میزنم پیدا نمیکم

سلام ببخشید میشه لینک آموزش انتقال جوملا از لوکال به هاست رو برام بدیدمن هرچی سرچ میزنم پیدا نمیکم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته اين آموزش براي انتقال سايت به لوكال است كه اگر عكس آنرا اجرا نمائيد ، ميشود انتقال از لوكال به هاست.
موفق باشيد
سلام
علاوه بر لینک ذکر شده در پست قبلی آموزش زیر کاملتر میباشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ممنونم ازپاسختونببینید درسته که عکس این عمل رو انجام بدیم میتونیم از لوکال به هاست منتقل کنیم ولی مشکل من اینجاست که بسته ی زیپ جوملا را آپ لود کردم ولی دیتابیسش ایمپورت نمیشهبایذ از داخل phpmyadminاین کار رو انجام داد درسته ؟ولی چطوری من دیتابیسی که یه نام دیگه داره رو در هاستی که خودش نام دیتابیسی که می سازه رو اولشو نام کاربری و اندرلاین اضافه میکنه ایمپرت کنماصلا نام های اینا باهم نمیخونه و مدام اخطار میده
سلام
1- در phpmyadmin دیتابیس رو اکسپورت کنید مطابق آموزش و سپس اونو در سرور ایپمورت کنید.
2- فایل configuration.php رو باز کنید و اطلاعات مربوط به نام دیتابیس ، نام کاربری دیتابیس و رمز عبور آنرا مشخص نمایید. همچنین مسیر فولدرهای logs و tmp را نیز مشخص نمایید.
وکد:public $user = 'user_databse'; public $password = 'pass_user_database'; public $db = 'database';
موفق باشیدکد:public $log_path = '.../logs'; public $tmp_path = '.../tmp';
خیلییییییییی ممنون واقعا بابت کمکتون در اموزشی که لینکشو قرار دادین بعد از اکسپورت کردن برای ایمپورت دیتابیس نوشته:"""وارد کردن بانک اطلاعاتی :وارد PHPMyAdmin شوید و دیتابیس مربوطه را بسازید. پس از آن بر روی دیتابیس ايجاد شده کلیک کنید و سپس پشتیبان تهیه شده از دیتابیس را import کنید."""اصلا تو قسمت phpmyadminگزینه ای برای ساخت دیتابیس نیست!!!!من چطور بسازمش؟کجا این اسمو درست کنم و بعد ایمپورت کنم
سلام
دوست عزیز ابتدا دیتابیس را ایجاد نمایید و سپس فایل رو ایمپورت کنید.
در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آموزش های مورد نیاز وجود دارد.
موفق باشید
سلام خیلی ممنونمتاسفانه دیتابیس من با نام jos_ ذخیره شده و این نام در دیتابیس هاست به دلیل وجود آندرلاین ساخته نمیشه و ارور میدهحالا چه میشه کرد؟(
دروود
دوست عزیز شما میتونید روی هاست جوملا خام رو نصب کنید
روی لوکال هم جوملا خودتون رو در دیتابیس پشوند ها رو تغییر بدید
سپس عملیات انتقال ( اکسپورت و ایمپورت و ... ) را انجام دهید
پیشنهاد میکنم از سرور سازگار با جوملا استفاده نمائید
در پناه ایزد
ببخشید میشه دقیقا آدرس جایی که پیشوندا عوض میشنو بگین ....من نمیدونم کجا این آندرلاینه نام دیتابیس و پیشوندارو بردارم؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)