-
درخواست راهنمایی درباره ماژول سایت
سلام دوستان من میخوام یک سایت شبیه به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بسازم ولی میخوام که این ماژولی که رو صفحه اصلیش هست خودش مثل گالری عکساش هم عوض بشه الان حتما باید بری روی یک منو تا عکسش عوض بشه من میخوام خود به خود این اتفاق بیوفته و عکسها حالا با هر افتکی عوض بشن و یک دکمه هم داشته باشن که روش بتونیم بنویسیم صفحه اصلی یا گالری یا محصولات یا همچین چیزایی
پیشا پیش ممنون از راهنماییتون .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-01-2012 05:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
سایتی که لینک دادید خودش با جوملا ساخته شده و ماژولی که بصورت گالری در صفحه نخست بود این ماژول هست:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
این موضوع رو میدونم من خودم اون سایت رو طراحی کردم ولی الان میخوام یک سایت شبیه به این طراحی کنم که ماژول صفحه اولش شبیه به همون سایت باشه با این قابلیت که به صورت خودکار هم به صورت اسلاید شو بچرخه و عکسها رو نمایش بده .
-
-
چنین فیوچری توی دایرکتوری یافت نشد. می تونید با نویسندهی همون ماژول درارتباط باشید و درخواست بدید که چنین امکانی رو براتون اضافه کنن
موفق باشید
-
-
دوستان کسی دیگه پیشنهادی نداره ؟
اسلایدشویی که بشه نزدیک به این در آوردش هم سراغ ندارید ؟
-
-
اگه بشه که راهنمایی کنید که بشه سایتی شبیه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم زد خیلی خوبه از اسلاید اولش خیلی خوشم اومد و منو هاش هم خیلی حرفه ای ساخته شده
ممنون
-
-
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mvkhatib
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه ؟
مهندس صفاجوی عرض کردند خدمت تون همچین افزونه ای به صورت اماده موجود نیست یا حداقل ما نتونستیم براتون پیدا کنیم .
راه حل اش ام ایشون ارائه دادند.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)