-
حذف کپی رایت کد شده
من تازه شروع به ساختن 1 سایت کردم. اولاً قالبی که انتخاب کردم به درد سایت خبری میخوره یا نه؟ (میدونم این سوالم بی ربطه). دوماً چطور می تونم لینک های اول و آخر مطلب رو که مال خود قالب هست حذف کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-01-2012 09:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اولاً قالبی که انتخاب کردم به درد سایت خبری میخوره یا نه؟
بیشتر به سایت شخصی می خوره
دوماً چطور می تونم لینک های اول و آخر مطلب رو که مال خود قالب هست حذف کنم؟
اون لینک توی قالب اصلی وجود نداره. قالبی که شما استفاده می کنید تجاری هست و از سایت روسی دریافت شده. این سایت های واسطه قالب ها رو رایگان میذارن و لینکشون رو توی قالب ها قرار میدن تا بک لینک براشون به حساب بیاد
اگر نسخه ی اصل رو دریافت کنید این مشکل وجود نداره
موفق باشید
-
-
دوست عزیز این قالب Yootheme هست و کد نیست
برای تغییر Powered by [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از مدیریت هاست خود وارد قالب شده subway باید باشد سپس wrap سپس wrap.php را انتخاب کنید و دنبال Powered بگردید این برای این بخش
برای Built with HTML5 and CSS3 | Copyright © 2012 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وارد بخش ماژول ها شوید سپس footer را پیدا کنید و ویرایش کنید
اگر هم باز پیدا نکردید قالب سالم و بگید براتون بفرستم
در مورد لینک های روسی می بایست در index.php جای داده باشند یا در قسمت ماژول content
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
shamimi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز این قالب Yootheme هست و کد نیست
برای تغییر Powered by
از مدیریت هاست خود وارد قالب شده subway باید باشد سپس wrap سپس wrap.php را انتخاب کنید و دنبال Powered بگردید این برای این بخش
برای Built with HTML5 and CSS3 | Copyright © 2012
وارد بخش ماژول ها شوید سپس footer را پیدا کنید و ویرایش کنید
اگر هم باز پیدا نکردید قالب سالم و بگید براتون بفرستم
در مورد لینک های روسی می بایست در index.php جای داده باشند یا در قسمت ماژول content
موفق باشید
سلام
خیلی ممنون که سعی در حل مشکلات کاربران دارید، اما بد نیست قوانین رو هم مطالعه کنید.
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
تاپیک قفل شد...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)