-
سوال در مورد پی سی تمپلیت
باسلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من میخوام یه سایت طراحی کنم که بتونم قالب های طراحی شده ام رو در اون قرار بدم دقیقا مشابه سایت پی سی تمپلیت و سی ام اس فارسی
از افزونه جوم شاپینگ استفاده کردم نتونستم همچین طرحی رو پیاده سازی کنم
لطفا افزونه ای که این دو وب سایت استفاده میکنند رو معرفی کنید و یا اگر طرح بهتری در نظر دارید معرفی کنید.
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-02-2012 05:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
معمولاً برای این گونه سایت ها از حالت کلاب استفاده می کنند
برای ایجاد حالت کلاب می تونیداز افزونه هایی نظیر RSMembership، OSE Membership و ... استفاده کنید
درحال حاضر سایت هایی مثل راکت تم، جوملآرت هم از این حالت استفاده می کنند. نمونه ی داخلی هم سایت خلیلان هست
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
میشه لطفا یه آموزش کلی رو بدید لطفا؟
یعنی چطوری میشه همچین کاری رو پیاده سازی کرد؟
-
-
این چیزی که میگم براساس قوانین امریکا هست. جایی که به کپی رایت احترام میذارن و اگر کسی تخطی کنه حتی براش حبس هم میذارن!
شرکتهایی مثل راکت تم برای فروش قالب هاشون هیچ وقت تکی نمیان قالبها رو بفروشن. بلکه کلیه قالب ها رو در اختیار کاربر قرار میدن وهزینه ی نسبتاً زیادی می گیرن.(نامحدودش یکساله فکر کنم 400 دلار هست)
این ها قالب هارو طراحی میکنن و دسترسی کلیه ی قالب ها رو با افزونه های حق عضویت(البته برای راکت تم اختصاصی هست) محدودمی کنن وکاربر بعداز پرداخت هزینه اون دسترسی محدودش باز میشه
این کار توی امریکا خوب جواب میده. ولی توی ایران موضوع کلاب هنوز جانیفتاده و شما می تونید قالب ها رو به جای کلابی بصورت تکی بفروشید. برای فروش تکی آر اس ممبرشیپ این امکان رو به شما میده که بتونید یک مطلب،فایل یا حتی یک پوشه رو برای نمایش محدود کنید و کاربر پس از پرداخت هزینه اون پوشه،مطلب و فایل براش باز بشه و بتونه به مدتی که شما تعیین کردید از اون قسمت استفاده کنه
این کلیت کار هست
سؤالی بود در ادامه بپرسید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)