-
بهترین افزونه دانلود به ازای پرداخت
دوستان لطف کنند بهترین افزونه دانلود فایل را به ازای پرداخت را معرفی کنند ممنون می شوم
افزونه ای قبلا جومینا زده ولی پیشرفته تر می خواهم
مثلا اطلاعات دیگری را هم که می خواهم بگیره
در کل می خواهم پیشرفته به نظر برسه نه ساده
حتی اگه نمونه ای خاص را مد نظر دارید که ترجمه نشده است ولی تاپ است را معرفی کنید (خودمان ترجمه اش می کنیم)
یک نکته مهم این نسخه را برای جوملا 2.5 نیاز دارم
ویرایش توسط jahan654 : 10-02-2012 در ساعت 11:23 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-02-2012 11:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما میتونید در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عبارت دانلود را جستجو کنید تا افزونه های مربوط به دانلود برای شما لیست شود
feature های تمام افزونه ها به زبان پارسی بیان شده و از نظرات سایر کاربران که از آن افزونه استفاده کرده اند هم میتوانید استفاده کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
به نظر من افزونه payper download را می توانید استفاده کنید ولی رایگان نیست در افزونه جوملا JED موجود است
موفق باشید
-
کاربر مقابل از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
مشابه چنین کاری رو افزونه ی RSMembership هم می تونه براتون انجام بده. این افزونه به شما امکان محدود کردن فایل،پوشه،مطلب رو امکان پذیر می کنه وایمنیش هم به نسبت بهتره
موفق باشید
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سیستم فروش فایل جومینا برای جوملا 2.5
یکم مشکل داره ... اگر مایل بودید، می تونم مشکلاتش را حل کنم و بانک مورد شما را به سامانه متصل نمایم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط bndghn : 10-13-2012 در ساعت 02:18 PM
دلیل: لینک یادم رفته بود.
-
-

نوشته اصلی توسط
bndghn
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سیستم فروش فایل جومینا برای جوملا 2.5
یکم مشکل داره ... اگر مایل بودید، می تونم مشکلاتش را حل کنم و بانک مورد شما را به سامانه متصل نمایم.
حل کن بگذار دوستان استفاده کنند دوست من
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)