سلام
من قصد دارم جوملا 2.5 نصب کنم ولی قالبم رو نمی تونم از 1.5 به 2.5 تغییر بدم .
کسی هست میتونه فایل templateDetails.xml و قالب منو ویرایش کنه ؟
ممنون![]()

سلام
من قصد دارم جوملا 2.5 نصب کنم ولی قالبم رو نمی تونم از 1.5 به 2.5 تغییر بدم .
کسی هست میتونه فایل templateDetails.xml و قالب منو ویرایش کنه ؟
ممنون![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من این آموزش رو هم خوندم ولی گیج شدم .
این رو باید تمام تگ های filename رو تغییر داد ؟ و هیچ عبارت filename ای باقی نمونه ؟خطوط تگ*های <filename> را به تگ <folder> تغییر نام دهید.
در قسمت دیگه ی آموزش که نوشته شدههم خیلی گیج کننده است .تغییرات زیر نیز باید اعمال شوند:
سلام
تگ filename برای مواقعی استفاده میشه که شما بخوایید فایل های موجود در root قالب رو معرفی کنید. مثلاً index.php . ولی اگر بخوایید محتویات یک پوشه رو در بر بگیره نیازی نیست دونه دونه فایل ها رو بهش معرفی کنید. کافیه پوشه ی مربوطه رو تگ foldername بذارید. اونوقت شما هر چیزی توی اون پوشه داشته باشید، به هنگام نصب کپی میشه روی سرور، مثلاً پوشه ی css
اگر مشکل دیگه ای داشتید درا دامه ی همین تاپیک با ذکر مشکل بپرسید
موفق باشید
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان
فکر میکنم templateDetails.xml ویرایش شد
ولی الان به فایل index.php گیر میده .
مشکل اینجاست که در دانشنامه ذکر شده :
یعنی هرجا نام قالب بود با عبارت <?php echo $this->template ?> جایگزین بشه .نام قالب "rhuk_milkyway" در فایل "index.php" با کد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییر دهید.
در صورتی که در فایل index.php اصلا نامی از قالب من نیست . قالب من ja_kyanite_ii_v_1_0 هست .
سلام دوست من
قالب های شرکتی چون از فریم ورک استفاده میکنند و برخی استفاده نمیئ کنند به علت یک سری کدنویسی خاص تبدیلشون مشکله
با توجه به اینکه قالب شما متعلق به joomlart است نسخه 2.5 آنرا استفاده نمایید
موفق و پیروز باشید
سلامسلام دوست من
قالب های شرکتی چون از فریم ورک استفاده میکنند و برخی استفاده نمیئ کنند به علت یک سری کدنویسی خاص تبدیلشون مشکله
با توجه به اینکه قالب شما متعلق به joomlart است نسخه 2.5 آنرا استفاده نمایید
موفق و پیروز باشید
ممنون از لطفتون
ولی من متأسفانه نسخه 2.5 اون رو ندارم .این نسخه رو هم یکی دو سال پیش بود داشتم که یکی از دوستام بهم داده بود .
چیکار می تونم بکنم ؟
سلام
در سایت جوملا آرت نیز چک کردم متاسفانه هنوز برای 2.5 نسخه نزده پیشنهاد میکنم در حین ارتقا به نسخه 2.5 از یک قالب جدیدتر بهره ببرید
موفق باشید
خیلی ممنون از راهنماییتون .
یعنی فایل Index این قالب رو نمیشه ویرایش کرد ؟
از این منبع برای تغییر قسمت های مختلف قالب تون استفاده کنید:نوشته اصلی توسط al_info [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)