-

نوشته اصلی توسط
nasim19
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل ها را پاک کردم.وقتی پیغام را ارسال می کنم می نویسد : از ايميل شما متشکريم و خطایی نمی دهد. ولی ایمیلی به کاربر پیوند شده ارسال نمی شود.فقط وقتی تیک کپی زده می شود یک نسخه به ایمیل خود فرستنده می فرستد. در واقع ایمیلی به سایت ارسال نمی شود.
برای دانلود جوملا فارسی 2.5.4 هم به این لینک مراجعه کردم ولی این نسخه موجود نبود .نسخه ی 2.5.7 موجود بود.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پست قبلی عرض کردم بکاپ بگیرید .
همون بکاپ را برگردونید.
در ضمن شما در پست قبلی تون گفتید که مشکل اون پیغام های خطا برطرف شده و ایمیل ارسال نمیشود (این مشکل مربوط به تنظیمات smtp است.)
بنابراین با استفاده از بکاپ وضعیت سیستم را به حالت قبل برگردونید و در مورد مشکل ارسال نشدن ایمیل در انجمن جستجو بفرمایید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-06-2012 11:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)