-
جوملا 1.7؟؟؟ جوملا 2.5.4 هست اینی که من نصب کردم! کوییک استارت قالب zt-forci 2.54. رو من نصب کردم.
تو قسمت ادمین نوشته :
Joomla! 2.5.4
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یک نرم افزار رایگان تحت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد.
ترجمه شده توسط [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توسعه دهنده برای ایرانیان
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اولین پشتیبان جوملا 2.5 در ایران
بعد چجوری شما می گید 1.7؟
می خواین مدیریت رو بدم برید خودتون نگاه کنید!
ویرایش توسط Nasim19 : 10-06-2012 در ساعت 07:50 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-06-2012 07:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
وارد پوشه قالب فعال تون بشید ببینید در پوشه html فولدری با نام com_contact وجود دارد ؟
-
-
بله وجود دارد .داخلش هم : category - categories- featured- contact
-
-
اون فولدر را کلا پاک کنید بعد فرم تماس رو چک کنید
یک بکاپ از محتویات این فولدر داشته باشید که در صورت لزوم بتونید برش گردونید
-
-
یعنی اون 4 تا فولدر و فابل های پی اچ پی داخلش رو کلا پاک کنم؟؟
اوکی .الان نمی تونم چون باید فایل ها رو یکی یکی دانلود کنم که داشته باشم .یه کم وقت می گیره. ولی حتما امروز این کارو می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم
-
-
باید محتویات فایلهای
joomlaroot/templates/zt_forci25/html/com_contact
پاک شه و بعد چک کنید .
اگر پاک کردید درست نشد یک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]هم نسخه سایت تون از سایت جوملا فارسی دانلود و فایلهای
joomlaroot/components/com_contact
joomlaroot/administrator/components/com_contact
با فایلهای مشابه بسته خودتون replace کنید.
-
-
فایل ها را پاک کردم.وقتی پیغام را ارسال می کنم می نویسد : از ايميل شما متشکريم و خطایی نمی دهد. ولی ایمیلی به کاربر پیوند شده ارسال نمی شود.فقط وقتی تیک کپی زده می شود یک نسخه به ایمیل خود فرستنده می فرستد. در واقع ایمیلی به سایت ارسال نمی شود.
برای دانلود جوملا فارسی 2.5.4 هم به این لینک مراجعه کردم ولی این نسخه موجود نبود .نسخه ی 2.5.7 موجود بود.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط Nasim19 : 10-06-2012 در ساعت 10:19 AM
-
-
برای پیغام خطاهای جدید یک تاپیک جدید ایجاد کنید.
----------
2.5.4 با 2.57 در com_contact تفاوتی ندارند مشکلی نیست.
-
-
فایل ها رو جایگزین کردم صفحه تماس با ما دیگه بالا نمیاد!
-
-

نوشته اصلی توسط
nasim19
فایل ها را پاک کردم.وقتی پیغام را ارسال می کنم می نویسد : از ايميل شما متشکريم و خطایی نمی دهد. ولی ایمیلی به کاربر پیوند شده ارسال نمی شود.فقط وقتی تیک کپی زده می شود یک نسخه به ایمیل خود فرستنده می فرستد. در واقع ایمیلی به سایت ارسال نمی شود.
برای دانلود جوملا فارسی 2.5.4 هم به این لینک مراجعه کردم ولی این نسخه موجود نبود .نسخه ی 2.5.7 موجود بود.
در پست قبلی عرض کردم بکاپ بگیرید .
همون بکاپ را برگردونید.
در ضمن شما در پست قبلی تون گفتید که مشکل اون پیغام های خطا برطرف شده و ایمیل ارسال نمیشود (این مشکل مربوط به تنظیمات smtp است.)
بنابراین با استفاده از بکاپ وضعیت سیستم را به حالت قبل برگردونید و در مورد مشکل ارسال نشدن ایمیل در انجمن جستجو بفرمایید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)