-
بهم ریختن قالب مدیریت جوملا و کاهش چشم گیر لود شدن وب سایت
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید عزیز
سیستم جوملای بنده بعد از یک ویرایش کلی و حذف کامپوننت ها،ماژولها و پلاگین های اضافی دچار مشکل اساسی شده
وب سایت به شدت کند شده و قالب مدیریت بزرگ شده و فونت نویسه های هر دو قالب (مدیریت و سایت) از حالت اولیه خارج و به یک فونت لاغر و کشیده تغییر یافته
آدرس وب سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در لینک زیر تصویری از قالب مدیریت سایت را قرار داده ام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاید بعضی از دوستان به این فکر کنند که من دکمه کنترل را نگه داشتم و اسکرول موس را چرخاندم که در مرورگرم به این شکل نمایش داده میشود
اما من چنین کاری نکردم و حتی کش مرورگر را هم پاک کردم درست نشد در نهایت از یک پی سی دیگه متصل شدم که باز هم شاهد این وضعیت بودم
وب سایت از 30 تا 60 ثانیه طول میکشد تا کامل لود شود طوری که قبل از تغییرات در عرض نهایت 6 ثانیه وب سایت کاملا لود میشد البته با سرعت اینترنت 128
با تشکر از توجه شما عزیزان
صمیمانه در انتظار پاسخگویی شما عزیزان هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2012 05:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
باید یک نفر که حوصله و زمان داره بدید سایت رو بررسی کنه و ایراد گیری کنه !
بنده در حال حاضر این زمان را ندارم. اگر دوستان دیگه میتوانند زملن صرف کنند لطفاً اعلام کنند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از توجهتون دوست عزیزم آقا مهدی
بنده باید چه روندی رو در پیش بگیرم تا یکی از اساتید جهت کنترل وب سایت بنده این لطف را در حقمون بکنند
با تشکر از شما عزیزان
-
-
شما یک بسته جوملا از سایت جوملا فارسی دانلود کنید و تمامی محتویات داخل پوشه administrator را آنرا برروی محتویات پوشه administrator خودتان کپی کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست عزیز مشکل قالب مدیریت حل شد اما سرعت سایت همچنان کند است
من احتمال میدم که بعد از نصب فرم ساز نصر این حادثه برام رخ داده فکر میکنم کل سرعت سایت رو اون کامپوننت اشغال کرده
من داخل وب سایتم یک مسابقه راه اندازی کردم که جوایز نقدی در آن اهدا میشود و برای این که شرکت کنندگان پاسخشان رو به اطلاع من برسونند با استفاده از آن فرم ساز یک فرمی طراحی کردم که شرکت کنندگان پاسخشان همراه با اطلاعات فردی شون رو به من ارسال کنند
سوال:
آیا فرم سازی که کاملا فارسی باشد و روی سرعت سایت تاثیری نگذارد وجود دارد ؟
اگر بله: لطفاً لینک دانلود یا نامش رو درج کنید .
ممنون از توجه و محبت شما عزیزان
-
-
سلام
اگر فکر میکنید این فرم ساز باعث مشکل سایت شما شده است بهتر است از فرم سازهای استانداردی مثل آر اس فرم و یا بریزینگ فرم استفاده کنید.
این دو افزونه را میتوانید بدون ترجمه در سایت خود استفاده کنید. هیچ احتیاجی به فارسی بودن نیست و عموماً ترجمه هایی که برای این افزونه ها تا امروز انجام شده جالب نیستند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزيز شما صحفه اول سايتتونو بسيار سنگين كردين با اين حال بازم سرعت لودش خيلي خوبه و شما سايتو با تا حد 97درصد فشرده كردين
كه اين خيلي خوبه براي امار گيري از سايتت از وب گذر استفاده كن
در ضمن صفحه ورود به بخش مديريت اين جمله((ورود به مديريت جوملا)) و جمله هايي كه عبارت جوملا دارن رو تغير بده كه ضايع نباشه
حجم صحفه اول سايتت با اين همه فشرده سازي تازه شده 1.5مگ
ویرایش توسط masood111 : 10-05-2012 در ساعت 10:41 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)