-
نصب سایت در پوشه ای جدید و چگونگی ایجاد دامنه آن
با سلام میخوام سایت رو در پوشه ای جدید نصب کنم .یکه پوشه(در روت و خارج public-htm) ساختم به نام مثلا fa و جوملا رو اونجا اکسترکت کردم و میخام آدرس سایت اینطوری بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی در قسمت addon domain نمیتونم هم این دامین را بسازم یعنی نمیشه(اسلش "/") گذاشت و ارور میده ممنون میشم راهنماییم کنید.در واقع فقط میشه ساب دامین ساخت!
لاذم به ذکر از cpanel استفاده میکنم...
در واقع سایت قدیمیم که از جوملا 1.5 استفاده میکنه بالا نمیاد و میخوام مطالب رو به جوملا 2.5 جدید انتقال بدم وجوملا 2.5 رو در این پوشه ریختم و قصد دارم سایت جدید از آدرس جدید قابل دسترسی باشه ...با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-03-2012 07:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای ایجاد subdomain (زیر دامنه) کافیست وارد سی پنل شوید و سپس بر روی گزینه Subdomains کلیک کنید
در قسمت Subdomain زیر دامنه ای که میخواهید بسازید را وارد میکنید . به عنوان مثال upload
و در قسمت Document Root نام فولدری که میخواهید برای زیر دامنه ایجاد شود را وارد میکنید و سپس بر روی Create کلیک میکنید
اگر میخواهید فایلی بر روی زیر دامنه قرار دهید باید به File manager بروید و اطلاعات را در فولدر زیر دامنه آپلود کنید
اكنون در ادرس بار مرورگر ميتوانيد با واردكردن ادرس upload/ به صفحه جديد دست يابيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببینید دوست عزیز اگه بخام اینطوری ساب دامین بسازم آدرس سایت اینطوری میشه:fa.mydomain.com که من اینطوری نمیخام اینطوری بشه
-
-
خب اینجوری که بهتره
ولی خب
شما اگر فقط تو فایل منیجر یک پوشه fa ساخته و جوملا را در اون اکسترکت و سایت بسازید
دقیقا ادرس اش همونی میشه که میخواهید یعنی
mydomain.com/fa
در فایل منیجر بسازید نه ---در روت و خارج public-htm
ویرایش توسط poonoodi : 10-04-2012 در ساعت 11:11 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)