سلام
من از AT Share Plugin تو سایت استفاده کردم اما متاسفانه برای app id مشکل داریم و خطا میده که برای کشور شما بسته است.
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر

سلام
من از AT Share Plugin تو سایت استفاده کردم اما متاسفانه برای app id مشکل داریم و خطا میده که برای کشور شما بسته است.
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
هاستتون ایرانیه؟
پیغام کامل رواینجا قرار بدید
موفق باشید
دوست عزیز شما فقط و فقط یک راه دارید اونم اینه که اگه کسی رو خارج کشور میشناسید شماره تلفنش رو به فیسبوک بدید و با این کار اکانتتون رو تایید کنید چون این امکان بنا به دستور ایالات متحده بی شرف آمریکا برای کشور بدبخت ما مسدوده و فیسبوک این خدمات رو به ما نمیدن.
فقط همین راه وجود داره و بس.
من قبلاً با این پلاگین حسابی کلنجار رفتم و آخر سر مجبور شدم همین کارو بکنم.
البته زیادم باهاش حال نکردم چون کسی که میاد نظر بده باید حتماً با یه پ ر و ک س ی و یا وی........ پی..............ان یا چیز دیگه به اینترنت وصل باشه وگرنه اصلاً این قسمت رو نمیتونه ببینه و یک صفحه خطا به جاش نمایش داده میشه.
خلاصه به درد ما نمیخوره.همه جوره مرضه.
سلام
بیشتر این افزونه رو برای خودمون میخواهیم که بتونیم مطالب رو توی خرس بوک! (Face Book) اشتراک بذاریم.
حالا کجا برم تلفن خارجکی پیدا کنم؟!
ممنونم دوست عزیز!
ویرایش توسط mk2 : 10-07-2012 در ساعت 07:13 AM
اگه میخوای مطالب سایتت رو توی فیسبوک به اشتراک بذاری از سایت twitterfeed.com/ استفاده کن .
اگه دوستانی هستن که نیاز به آموزش قرار دادن خوراک فید سایت از این طریق رو دارن اعلام کنن تا آموزشش رو بذارم.
موفق و پیروز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)