-
آپلود عکس و ارسال مطلب توسط اعضا
سلام
در ارسال مطلب پیشفرض جوملا این امکان وجود نداره که عضو بتونه با مطلبش یک عکس هم آپلود کنه و اوون رو با خبرش بفرشته،
ضمن اینکه این مشکل هم وجود داره که در ارسال مطلب اعضا ممکنه مطالبشون رو به بخش ها و مجموعه های دیگه بفرستن، چون در تنظیمات این امکان وجود نداره که بشه فقط یک مجموعه رو مشخص کرد تا مطلب به اوون ارسال بشه
آیا برای اینکه این کار رو بشه انجام داد، (ارسال مطلب با عکس) افزونه خاصی وجود داره؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-04-2012 01:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
نیازی به نصب هیچ افزونه ای نیست
در پایین ویرایشگر در بخش کاربری یک نوشته "تصویر" وجود داره که این امکان را برای کاربران محیا میکنه
من الان مجددا چک کردم و مشکلی نبود. اگر مشکل همچنان ادامه دارد بفرمایید تا بررسی کنیم
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
مرسی
ولی انگار برای اینکه دکمه "تصویر" نمایش داده بشه باید سطح کاربری رو از نویسنده به بالاتر ارتقا داد! درسته؟!
* پیشنهادتون برای ایجاد آپلود سنتر رووی سایتم چیه؟ از چه چیزی استفاده کنم؟
-
-
برای داشتن یک مرکز اپلود و دانلود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را پیشنهاد میکنم
موفق باشید
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی
به جز افرونه هایی که واسه جوملا هستن، کدوم اسکریپ رو پیشنهاد میکنین؟!
می خوام اعضا عکس مربوط به خبرشون رو آپلود کنن و بعد اوون رو داخل متن بذارن / مهم نیست که بعدش بتونن عکسی رو که آپلود کردن رو ببینن یا مدیریت کنن
-
-

نوشته اصلی توسط
yss.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی
می خوام اعضا عکس مربوط به خبرشون رو آپلود کنن و بعد اوون رو داخل متن بذارن
همانطور که نوید عزیز گفتند:

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
نیازی به نصب هیچ افزونه ای نیست
در پایین ویرایشگر در بخش کاربری یک نوشته "تصویر" وجود داره که این امکان را برای کاربران محیا میکنه
من الان مجددا چک کردم و مشکلی نبود. اگر مشکل همچنان ادامه دارد بفرمایید تا بررسی کنیم
موفق باشید
اگر مشکلی با نحوه ایجاد لینک ارسال مطلب کاربران و چگونگی ارسال و انتشار مطلب از طریق صفحه سایت دارید
و یا جایی برایتان مبهم است
توصیه میکنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که جدیدا منتشر شده را مطالعه نمایید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)