-
ارسال خبرنامه با فیدبرنر
سلام
فیدبرنر مطالب جدید سایت شما رو به اعضای شما نمایش خواهد داد. حال سؤال من اینه:
از طریق فیدبرنر می*تونیم خبر هم ارسال کنیم؟ مثلاً خبر شروع کارگاه یا امثال آن؟ یعنی دقیقا می*خوام چیزی غیر از مطالب سایت که برای اعضا توسط فیدبرنر ارسال می*شه، خبرهایی که داریم رو هم ارسال کنیم. لطفا دوستان خبرنامه*های جوملا رو معرفی نکنند چون قبلا بحثش رو کردیم. با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-05-2012 08:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
تا جایی که اطلاع دارم خیر. تنها می توانید فید های خود را برای کاربر ها ارسال کنید
یا علی
-
-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
تا جایی که اطلاع دارم خیر. تنها می توانید فید های خود را برای کاربر ها ارسال کنید
یا علی
خب شما یه راه پیش پای ما بذارید.
از یه طرف ساعتی ۵۰ ایمیل می*تونیم بفرستیم و از طرفی دیگه اکثر هاستینگ*ها امکان ایمیل انبوه ندارند مگر اینکه آی پی اختصاصی بخریم و ایمیل بزنیم که اون هم هزینه ااش خیلی زیاده.
لطفا راهنمایی بفرمایید
یا علی
-
-
می توانید از acymalling استفاده کنید بصورت خبرنامه نسخه رایگانش کارت و راه می اندازه
-
-
دوست عزیز راه جلوی پای شما گذاشتم
خودم هم استفاده می کنم از این سیستم
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
shamimi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز راه جلوی پای شما گذاشتم
خودم هم استفاده می کنم از این سیستم
موفق باشید
ممنون از پاسختون
بنده هم در این تاپیک و هم در تاپیک دیگری عرض کردم که نمی*تونم از acymailing و دیگر خبرنامه ها استفاده کنم چون هاستینگ من اجازه ارسال بیش از ۵۰ خبر در ساعت رو نمی ده پس این موضوع منتفیه. لطفا راه دیگری پیشنهاد کنید
با تشکر
-
-
پاسخ میدم تا اگر کسی این مشکل رو داشت بدونه چکار کنه.
بهترین بهترین و بهترین راه، استفاده از mailchimp است. کاملا رایگانه و تا ۱۲۰۰۰ ایمیل در ماه میشه فرستاد و ۲۰۰۰ عضو هم می توان در آن ذخیره کرد. فوق*العاده است. تحلیل گزارشهاش معرکه است. توصیه می کنم حتما باهاش کار کنید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)