با سلام
من با استفاده از فابریک فرم یه پایگاه داده دارم که کاربرها توش اطلاعاتشونن مثله نام و نام خانوادگی و..... وارد میکنن حالا میخام که هر کاربر بتونه فقط اطلاعات وارد شده توسط خودش رو ببینه !!!!
این کار رو چه زور میشه انجام داد ؟
با تشکر

با سلام
من با استفاده از فابریک فرم یه پایگاه داده دارم که کاربرها توش اطلاعاتشونن مثله نام و نام خانوادگی و..... وارد میکنن حالا میخام که هر کاربر بتونه فقط اطلاعات وارد شده توسط خودش رو ببینه !!!!
این کار رو چه زور میشه انجام داد ؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این افزونه در واقع یک ابزار گزارش دهنده پایگاه داده هاست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متاسفانه بنده نتوانستم افزونه گزارش سازی پیدا کنم که در پروفایل هر کاربر این گزارش را ارائه بده.
نکته : افزونه هایی هستند که امکان ایجاد پروفایل را میدهند میدهند ولی اطلاعات کاربری هر کاربر باید در همان افزونه وارد شده باشد نه فابریک فرم. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپاس از یاری شما
سلام بازم برگشتم !!!!!
رفتم از فروم اصلی سازنده کامپوننت سوالمو پرسیدم و جوابی که به من داد توی[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خودم یه چیزایی فهمیدم با این وجود اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
سلام مجدد
من منتظرم !!!!
لطفا کمکم کنید
خودم پیداش کردم
ممنون از یاری شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)