-
ایراد بعد از نصب جوملا در سایت
بعد از نصب جوملا و پاک سازی installation وقتی بر روی سایت کلیک میکنم صفحه ی اصلی با n تا ارور میاد که 3 تای بالا همگی Strict standard هستند با وجود این که مراحل رو از روی خود سایت جوملا جلو رفتم ( ابتدا xamp سپس ایجاد database سپس نصب جوملا ) مشکل از کجا میباشد ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-01-2012 01:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض سلام .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمائیم .
چه اروری می دهد ؟ ارور ها را درج کنید .
با ومپ سرور نسخه 2 امتحان کنید ایا باز چنین مشکلی است ؟
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
متشکرم
خیر بنده از نرم افزار xampp-win32-1.7.7-VC9 یعنی زمپ ! استفاده میکنم . فرقی دارن مگه با هم ؟
با ومپ تست نکردم هنوز ولی اروری که با Xamp میده این است Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomla\templates\yougrids\yjsgcore \yjsg_core.php on line 26
16
241
.
.
.
در صورتی که من فقط نصب کردم کار خاصی نکردم که خراب بشه حالا با ومپ هم تست میکنم
-
-
با خاموش کردن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشکل تون حل خواهد شد. در این تاپیک به این موضوع مفصل پرداخته شده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]!!!!!!!!
ویرایش توسط shmata : 10-06-2012 در ساعت 06:15 AM
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی منم همین مشکلو داشتم
-
کاربر مقابل از farshidgb عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
farshidgb
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی منم همین مشکلو داشتم
سلام
الانم همین مشکل رو دارید یا حل شد؟
-
-
داداش ما نا امید شدیم از جوملا بابا
Display errors رو جفتشو off کردم با wamp هم تست کردم یه خرورا Error از نوع Strict Standards میده با وجود این که همه ی مراحل رو از روی راهنمای نصب میرم . . . یکی کمک کنه !
-
-
دوست عزیز سلام
لطفا خطا های موجود را اعلام نمایید.
در ضمن مراحل نصب و نوع جوملا و مشخصات سرور خود مثل Apache و PHP را اعلام نمایید..
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)